METEO: Ninge de Ziua Naţională a României în Banat. Vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit

drum zapada

Vreme rece în minivacanţa de Ziua Naţională a României. Meteorologii prognozează temperaturi mult mai scăzute decât în mod obişnuit. Maxima nu va depăşi 3 grade, iar minima -7 grade. La noapte va ninge în vestul ţării, iar de la 1 decembrie, aria ninsorilor se va extinde în centrul şi în nordul ţării.

CITEŞTE ŞI: Şony, cel mai mare porc din ţară, crescut în vestul României, a fost „adjudecat”

Din noaptea de 1 spre 2 decembrie, ar putea să apară lapoviţa chiar şi în sud. La munte, se aşteaptă depunerea unui strat nou de zăpadă – spune meteorologul de serviciu Dinu Mărăşoiu.

Vremea va evalua destul de diferit în regiunile ţării dar în ansamblu va fi rece pentru această dată. Pentru data de 1 decembrie aşteptăm ca aria ninsorilor să se extindă treptat, începând cu orele după amiezii, dar mai ales în noaptea de 1 spre 2, în vestul, centru şi nordul ţării unde cerul este noros şi vor fi ninsori.

Pe parcursul zilelor următoare treptat aria precipitaţiilor se extinde, iar în sud să apară şi precipitaţii sub formă de lapoviţă. Amatorii de zăpadă se vor bucura de aceste ninsori, mai ales pentru partea de munte vor însemna şi depunerea unui strat nou de zăpadă, scrie radioresita.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns