Mesajul ucigător al lui Robu: „Viaţa bate piaţa”

robu si cocean 1

Cearta lui Nicolae Robu cu consilierul judeţean PNL Liviu Cocean poate fi privită ca evenimentul principal al săptămânii trecute.

CITEȘTE ȘI: Un cântăreţ iubit în tot Banatul a murit într-un cumplit accident, în Germania (video)

Faptele au trezit emoţie nu neapărat prin amploarea scandalului, care nu a fost una exagerată, ci prin răspunsul mai mult decât spectaculos al primarului Timişoarei.

După acuzaţiile aduse în spaţiul public, toată lumea se aştepta ca Robu să-l execute fără milă pe cel ce a îndrăznit să ridice braţul asupra sa.

CITEȘTE ȘI: Gestul incredibil al unui prezentator TV, după ce a vrut să-şi sărute invitata şi l-a refuzat, de două ori (Video)

Era scenariul cel mai previzibil, deseori întâlnit în politică. Nicolae Robu a ales, însă, o altă cale, atât de lină şi de duioasă încât cei mai neaveniţi ar putea crede că Robu chiar l-a lăudat pe Cocean.

Desprinsă, parcă, din filmul „Ucide-mă cu tandreţe”, replica lui Robu este o mostră despre cum poţi omorî politic pe cineva, vorbindu-l de bine.

„Liviu e un băiat bun”, a spus primarul, adresându-se lui Cocean pe numele mic, ca unui copil de care are grijă ca să nu facă prostii. A urmat, apoi, cuvântul „dar”, care înseamnă enorm atunci când transmiţi un mesaj.

CITEȘTE ȘI: Cât mai durează vremea de primăvară. Meteorologii anunță schimbări dramatice. Prognoza pe o lună

Aşadar, Liviu e băiat bun, dar n-a înţeles că trebuie să aleagă între funcţia de director-adjunct la „Pieţe” şi activitatea sa privată.

Robu i-a transmis, astfel, că ştia că e ocupat mai mult cu afacerea personală decât cu funcţia de la stat, iar o numire a sa ca director-plin la „Pieţe” (ceea ce dorea Cocean), nu era încă oportună.

„Aşa e în viaţă”, s-a exprimat Robu, ca un profesor hârşit, care nu trebuie să spună prea multe pentru ca elevii să-l înţeleagă şi să ştie, altădată, cum să procedeze.

CITEȘTE ȘI: Prima casă 2019, programul se schimbă radical. Plafon de două miliarde de lei

Viitorul politic al lui Liviu Cocean ţine, acum, mai mult de mulţimea vidă, pentru că, deşi e băiat bun, mai trebuie să se maturizeze, cum ar spune profesorul hărşit la care făceam referire.

E greu de crezut că el va mai prinde un loc pe listele partidului sau, dacă e să păstrăm mesajul de tandreţe ucigătoare, va fi pus pe locul.. 30, adică T-R-E-I-Z-E-C-I, cum îi place aceluiaşi profesor să se exprime.

Iar locul nu poate fi negociat, pentru că nu e ca la piaţă, ci aşa e viaţa, ar spune profesorul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Mesajul ucigător al lui Robu: „Viaţa bate piaţa”

  1. Și la piețe are post Nasleu ? Pt că mai are și la RATT – controlor și prinzător de hoți împreună cu Florin Ilie – și la Colterm și la Horticultură și la Poliția Locală și peste tot , este omniprezent și polimultiinfinicalificat , și de la sine înțeles că este în finalul finalului … PRIMARUL TIMIȘOAREI . Trăiască și înflorească mândra Timoișoară interlopească .

Lasă un răspuns