Mesajul ţărănistului Gheorghe Ciuhandu pentru pesedistul Adrian Orza

Adrian Orza a provocat multă agitaţie pe scena politică, după ce PSD a anunţat că, probabil, îl va susţine în încercarea de a deveni primar al Timişoarei. Orza a fost unul dintre liderii marcanţi ai PNŢCD, partid care şi-a făcut din lupta împotriva PSD aproape un scop în viaţă.

Toate relele care se abăteau asupra României erau interpretate de ţărănişti ca fiind provocate de social-democraţi, duşmanul numărul unu al democraţiei, în opinia PNŢCD. Tocmai de aceea, candidatura lui Adrian Orza din partea PSD este cât se poate de ciudată, dacă nu chiar scandaloasă pentru nucleul dur al PSD şi pentru ce a mai rămas din PNŢCD.

Unul dintre ultimii mohicani ai ţărăniştilor este Gheorghe Ciuhandu, care nu pare deloc încântat de decizia luată de cel care i-a fost „mâna dreaptă”, vreme de mulţi ani.

Iată ce spune fostul primar ţărănist al Timişoarei:
„Eu nu mai ştiu ce se întâmplă. Acum aflu, de la dumneavoastră, despre această asociere. E treaba lui, nu am ce să comentez. Nu mă interesează, nici nu mai ţin legătura cu Adrian Orza. O să îl judece timişorenii!”.

Gheorghe Ciuhandu a fost primar al Timişoarei timp de 16 ani, până în 2012, când a decis să îl susţină la primărie pe Adrian Orza.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Mesajul ţărănistului Gheorghe Ciuhandu pentru pesedistul Adrian Orza

  1. Domnule Florescu, care e subiectul acestui articol ? Trebuia umplută pagina cu ceva ? Cred că putea fi mai concis și la fel de edificator ! Puteați să scrieți așa : Orza candidează și pe Ciuhandu îl doare în cot, ca să nu spun exact unde îl doare ! Era la fel de clar și ajungea doar titlul

Lasă un răspuns