Meritocraţie inventată pentru prietenul lui Nicolae Robu

ioan ambrus

După ce şi-a dat demisia din funcţia de secretar general al PNL Timiş, Dănuţ Groza, liderul de facto al primarilor rebeli, îl propunea în locul său pe Ioan Ambruş, preşedintele organizaţiei de la Lugoj.

Sugestia era făcută „la mişto”, pentru că Ambruş a obţinut un scor dezastruos la Lugoj, doar opt la sută, însă Groza făcea trimitere la prietenia indestructibilă dintre Nicolae Robu şi liderul lugojean.

Când toată lumea credea că a fost vorba doar de o „vrăjeală”, iată că a apărut o mutare-şoc, artizan fiind chiar Nicolae Robu: Ioan Ambruş chiar a fost avansat! E drept, nu e chiar secretar-general, cum glumea Groza, ci a ajuns vicepreşedinte la nivel judeţean, care tot promovare se cheamă.

Mai mult, primarul Timişoarei a vorbit despre Ioan Ambruş doar în termeni elogioşi, ca şi când PNL Timiş a dat lovitura anului prin avansarea liderului de la Lugoj.
„Colegul şi prietenul meu este un om dedicat şi şi-a făcut datoria cu vârf şi îndesat. A avut şi va avea în continuare aprecierea mea”, a declarat Robu.

Datorită meritelor personale şi rezultatelor obţinute în alegerile locale, Ambruş va avea o dublă calitate: vicepreşedinte al PNL Timiş şi responsabil pentru zona Lugoj!

Decizia l-a luat total prin surprindere pe Dănuţ Groza, care nici în cele mai negre coşmaruri nu îşi închipuia că băşcălia făcută de el se va transforma în realitate: „E foarte tare. Nu am cuvinte, chiar nu mai ştiu ce să spun. Am rămas blocat”.

De fapt, avansarea lui Ambruş nu trebuie să şocheze, pentru că la o propunere făcută în derâdere s-a răspuns cu o mişcare făcută în acelaşi registru: noul vicepreşdinte al PNL Timiş a fost promovat doar de ochii lumii, pentru a-i putea face loc la Lugoj lui Claudiu Buciu, noul şef al organizaţiei. Or, ca să poată fi scos din schemă „colegul şi prietenul” lui Robu, trebuia să i se ofere ceva la schimb. Doar vorbim de meritocraţie…

FOTO: arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Meritocraţie inventată pentru prietenul lui Nicolae Robu

  1. Voi sunteti normali la ziar ? Cum puneti o fotografie cu ala ce fumeaza inauntru, ca banuiesc ca nu e pe o terasa afara ? Sau ?

Lasă un răspuns