Meghan Markle a născut un băiețel

herry

Ducesa de Sussex a născut, astăzi, primul ei copil și al prințului Harry și, totodată, al optulea strănepot al reginei Elizabeta a II-a a Marii Britanii. Informația a fost făcută publică pe contul ducilor de Sussex de pe rețeaua de socializare online Instagram.

Bebelușul a avut la naștere o greutate de 3,26 kilograme. „Ducesa Meghan și copilul sunt sănătoși și se simt bine. Cuplul mulțumește publicului pentru entuziasmul împărtășit și pentru sprijinul arătat de-a lungul acestei perioade din viețile lor. Mai multe detalii vor fi oferite în zilele următoare”, se mai arată în mesaj.

Cu doar o jumătate de oră înainte, BBC informa că ducesa Meghan de Sussex a intrat în travaliu, citând un comunicat al Buckingham Palace, reședința oficială a reginei Elizabeta a II-a. „Ducesa a intrat în travaliu la primele ore ale dimineții. Ducele de Sussex este alături de alteța sa regală. Un anunț va fi făcut în curând”.

Speculaţiile privind noul bebeluş regal au luat amploare pentru că ducii de Sussex au anunţat că au decis să păstreze discreția privind detaliile legate de naștere. „Ducele și ducesa abia așteaptă să împărtășească vestea emoționantă cu toată lumea, după ce vor avea oportunitatea de a celebra în privat evenimentul ca o nouă familie”.

Copilul nu va moșteni titlul princiar pe care îl poartă tatăl său

De mai multe săptămâni au apărut speculații şi despre posibilitatea ca ducesa Meghan să nu nască la același spital din Londra ales de cumnata sa, ducesa Catherine de Cambridge, și de mama prințului Harry, regretata prințesă Diana. Unele surse spun că Meghan ar putea naște fie la un spital din Windsor – Frimley Park Hospital din Surrey -, aproape de noua ei locuință, fie acasă, așa cum a făcut regina Elizabeta a II-a în cazul tuturor celor patru copii ai ei.

Copilul ducesei Meghan de Sussex nu va moșteni titlul princiar pe care îl poartă tatăl său. Viitorul bebeluș regal va trebui să se mulțumească cu titlul moștenit de la părinți, conte de Dumbarton. Însă situaţia se poate schimba dacă regina decide să îi ofere titlu princiar celui de-al optulea strănepot al său.

cancan.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns