Calificare ratată sub panou: SCMU Craiova – SCM Timişoara 67-62

SCM Timişoara a ratat prezenţa în careul de aşi al Ligii Naţionale de baschet masculin, pierzând meciul cu numărul cinci, decisiv pentru accederea în semifinale, al seriei contra vecinei de clasament SCMU Craiova.

În această seară, în Bănie, a fost 67-62 (16-13, 18-19, 14-17, 19-13) pentru formaţia pregătită de Aleksandar Todorov, la capătul unui joc strâns, pe care „leii” bănăţeni ar fi putut să-l câştige dacă ar fi gestionat mai bine ultimele secvenţe.

La 65-62, când mai erau 12 secunde până la ultima sirenă, Sherwood Brown a ratat o aruncare din spatele semicercului cu care ar fi putut trimite partida în prelungiri.

Apoi, oltenii au mai pus două puncte pe tabelă prin Goran Gajovici, de la linia de „libere”, şi au stabilit scorul final, 67-62, pentru 3-2 la general şi calificare în penultimul act, unde vor da piept cu CSU Sibiu.

Pivotul Vladan Vukosavljevici, de multe ori decisiv pe parcursul acestui sezon, nu s-a conectat la importanţa întâlnirii de la Craiova şi a fost ţinut pe parchet ceva mai mult de 16 minute, perioadă în care a marcat doar patru puncte.

A primit o şansă Cătălin Baciu, activ sub ambele panouri, dar cu destule ezitări. El a reuşit şapte puncte şi zece recuperări.

Principalul realizator în alb-violet a fost, pentru al doilea meci consecutiv, Brandon Randolph, autor a 14 puncte.

Pentru SCM Timişoara au mai scuturat plasa Sherwood Brown (12p), Dragoş Diculescu (11p), Nikola Pesakovici (10p), Marko Stojadinovici (2p) şi Milos Komatina (2p). SCMU Craiova i-a avut în „mână” pe Goran Gajovici (18p), Morris Curry (15p) şi Porter Troupe (15p).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.