Medicul timişorean Caius Streian, sub control judiciar. Nu mai are voie să profeseze!

Caius Streian

Medicul timișorean Caius Streian, reținut, marți, de procurori pentru luare de mită, a fost pus sub control judiciar.

Chirurgul cardiolog, în vârstă de 47 de ani, a fost prins în flagrant de oamenii legii, în timp ce primea 3.000 de lei de la aparținătorul unui pacient.

După mai multe ore de audieri, procurorii au emis ordonanță de reținere pe numele acestuia, iar miercuri l-au prezentat în fața instanței, cu propunerea de arestare preventivă.

Judecătorii Tribunalului Timiș au respins propunerea reprezentanților parchetului, dispunând măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Instanța a mai stabilit că medicul nu-și mai poate exercita profesia pe durata în care se află sub control judiciar, nu are voie să părăsească municipiul Timișoara fără încuviințarea procurorului, nu are voie să contacteze și să se apropie de denunțător sau de rudele acestuia și trebuie să se prezinte, periodic, în fața organului legii.

Măsura poate fi însă contestată, în 48 de ore, la Curtea de Apel Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Medicul timişorean Caius Streian, sub control judiciar. Nu mai are voie să profeseze!

 1. STIRE DE ULTIMA ORA: Astazi, 15.11.2015, in jurul orei 14, un pacient programat de dr. Streian la operatie saptamana trecuta A MURIT IN STOP CARDIAC. Dupa indepartarea medicului din clinica martea trecuta, in urma unui flagrant regizat de DGA, pacientul aflat in stare grava a ramas “in aer”, nimeni ne asumandu-si interventia extrem de dificila! Astfel, unui OM i s-a luat ULTIMA SANSA DE A TRAI!!! Cine raspunde de moartea acestui om, domnilor procurori si judecatori???

 2. FOARTE IMPORTANT: Din inregistrarile facute in timpul flagrantului de catre DGA rezulta clar ca MEDICUL A REFUZAT BANII spunand de mai multe ori “nu, nu,nu…”
  Daca tot apar in presa declaratii din dosar, de ce nu este redata si stenograma respectiva precum si declaratiile ulterioare ale inculpatului din instanta de unde rezulta clar ca banii i-au fost “bagati pe gat”.
  Probabil ca se incearca in continuare compromiterea medicilor valorosi care inca mai profeseaza in tara.

 3. IBCVT, intrebarea ta e de natura morala, medicala sau comerciala? Ca sa fiu clar, pacientul care a murit platise sau nu? Ca daca n-a platit, tot acolo ajungea…
  Nu vorbesc ca sa ma aflu in treaba, ci pentru ca am trecut prin asa ceva. Unchiul meu a fost internat in stare grava la Cardiologie, la Judetean, cu multi ani in urma. Ni s-a explicat cam cat sa punem in plic ca sa fie operat (nu cine stie ce dificultate, implantarea unui stimulator cardiac). Intamplarea avea loc vineri seara si faimosul medic (singurul care putea face asa ceva) nu a putut fi contactat pana luni. Luni i-am pasat plicul si a stabilit operatia pe a doua zi, marti. Luni seara unchiul a murit, posibil din cauza unui dobitoc de medic din sectie care a vrut sa mai faca niste investigatii, total dupa capul lui, fara sa se consulte cu medicul chirurg. Nu cunosc gradul de rudenie (tatal?) dar numele chirurgului a fost tot Streian.
  Probabil ar fi vrut sa-mi restituie plicul dar in graba am uitat sa-i dau adresa. Glumesc, amar, pentru ca au trecut anii, dar unchiul meu ar mai fi avut zile, si sotia, copii si nepotii s-ar fi bucurat sa-l mai aiba.
  Socrul meu a primit si el un stimulator cardiac, operatia a durat 30 minute, (acum 12 ani) si s-a intors acasa in aceeasi zi, traieste si azi. Dar pentru el am dat plicul intr-o miercuri, , la Padurea Verde, unui medic cu alt nume de familie.
  Si sa-i mai lasam pe judecatori si procurori sa aplice legea corect, de fiecare data, nu numai cand ne convine, dupa cum suntem rude cu victim sau cu (deocamdata presupus) infractorul.
  Capisci IBCVT?

 4. Si un comentariu pentru Circe: poate stii ce noi, „astia mici” nu stim, dar ceva nu se leaga. Zici ca un pacient care urma sa fie tratat sau operat l-a reclamat medic inainte de operatie sau tratament si fara ca acesta sa-i fi cerut bani?

Lasă un răspuns