Medicamentul-minune împotriva COVID-19, fabricat în România

covid 19 1

Directorul Antibiotice Iaşi, Ioan Nani, a afirmat că fabrica va putea produce în curând 3,5 milioane de comprimate de hidroxiclorochină, medicament utilizat pentru tratarea pacienţilor infectați cu COVID-19.

„Substanţa activă soseşte mâine sau poimâine pe Otopeni, a plecat un avion în Elveţia, iar din Elveţia soseşte pe Otopeni în 2 zile. După ce vine vom produce 3,5 milioane de comprimate pe care le vom avea într-un stoc de siguranţă la noi în fabrică. Am discutat la Agenţia Medicamentului şi ne vom autoriza pe îndelete, o să facem şi studii clinice pe centrul nostru de studii, adică studiu de bioechivalenţă, şi vom avea produsul înregistrat cu APP în România şi în comunitatea europeană”, a spus Ioan Nani pentru Mediafax.

De asemenea, în curând, pacienţii care au diabet nu vor mai avea probleme cu lipsa tratamentelor vitale.

„Ne-am hotărât să producem şi produsele pentru diabet, precum şi produsele pentru dezinfectarea mâinilor şi suprafeţelor, oricum este o perioadă grea, dar noi suntem optimişti. Antibiotice este o companie cu resurse umane şi tehnologice importante”, a mai spus Ioan Nani.

Medicamentul antiviral Remdesivir, produs de compania americană Gilead, va putea fi produs de Terapia Cluj, după achiziţionarea patentului pentru acest medicament. Profesorul Aşexandru Rafila spune că acesta ar putea fi primul produs autorizat care tratează cauza bolii. Primele rezultate ale unui studiu pe antiviralul Remdesivir arată că din 125 de pacienţi în stare gravă internaţi într-un spital din Chicago, şi cărora medicii le-au administrat Remdesivir, doar doi au decedat, iar starea celorlalţi s-a îmbunătăţit rapid, conform stiripesurse.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Medicamentul-minune împotriva COVID-19, fabricat în România

  1. Substanţa activă soseşte mâine sau poimâine pe Otopeni, a plecat un avion în Elveţia, iar din Elveţia soseşte pe Otopeni în 2 zile

    Doua zile din Elvetia cu avionul ? Si cu avionul lui Vlaicu ajunge mai repede !

  2. Si mai terminati cu prostiile. NU E MEDICAMENTUL MINUNE. Ne e nimic dovedit. Nu mai imprastiati minciuni. E adevarat, unii trebuie sa faca bani din asta, da nu innebuniti populatia cu minciuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *