Medic timișorean, ridicat de DNA

dare de mita

Câțiva anchetatori de la anticorupție, însoțiți de polițiștii DGA au ajuns, la orele dimineții, la Spitalul Militar din Timișoara.

Cel anchetat, șeful secției de Interne a spitalului, Eugen Poșiar este acuzat de faptul că a primit bani pentru ca pompieri, jandarmi sau angajați ai penitenciarelor să se poată pensiona anticipat sub pretextul că sunt bolnavi.

Eugen Poșiar făcea parte din comisia de expertiză medico-militară a Spitalului Militar Timișoara. Anchetatorii i-au percheziționat biroul și locuința.

Conform ultimei declarații de avere, medicul are împreună cu soția sa un teren intravilan de 400 de metri pătrați, o casă de 420 mp, două garsoniere, o casă de vacanță și un Mercedes din 2012.

De asemenea în seiful acestuia i s-a găsit o sumă mare de euro, de ordinul zecilor de mii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Medic timișorean, ridicat de DNA

  1. Ce vă miraţi ca fraerii ? De parcă numai el ar fi singurul care ia şpagă în ţara asta ! Şi ce dacă a luat şpagă că doar e doctor nu ? Are voie ! Romanul e învăţat cu acest obicei încă din fragedă pruncie, de pe timpul lui CEAŞCĂ. Acum că doctorul are bani CĂCĂLĂU, dă şi el la cine trebuie şi scapă bazma curată.Curat ca lacrima ! Curat murdar ce vă miraţi ?

  2. problema mai gravă e că indivizii ăstia fără scrupule nu le ajunge că ies la pensie la 45 de ani vor să iasa si mai de timpuriu dacă se poate din momentul angajării .stati linistiti la locurile voastre nu se va întîmpla nimic .

Lasă un răspuns