Medic timişorean, în competiție cu directori de top la Gala COPAC 2016

Olimpia Oprea sare în apărarea medicilor timișoreni monitorizați cu brățări electronice

Postul de manager la Spitalul Municipal Timișoara a fost scos la concurs de primărie, interimatul asigurat de medicul ginecolog Olimpia Oprea apropiindu-se de final.

”Mă înscriu la concurs pentru că vreau în primul rând să termin ceea ce am început în cele câteva luni de interimat. Anterior, am realizat patru proiecte de succes prin accesarea de fonduri europene, în valoare totală de peste șapte milioane de euro”, a precizat Olimpia Oprea.

Până la concursul pentru postul de manager care va avea loc în cea de-a doua parte a lunii octombrie, medicul timișorean care a transformat fosta spălătorie a Maternității Odobescu în Centru de diagnostic antenatal, a intrat în competiție cu directori de top din țară la Gala COPAC 2016 – organizată de asociațiile pacienților din România – la categoria ”Cel mai bun proiect implementat de un manager de spital”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Medic timişorean, în competiție cu directori de top la Gala COPAC 2016

  1. Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Lasă un răspuns