Timişorean încătuşat în trafic de poliţişti! Ce s-a întâmplat (FOTO/VIDEO)

O întâmplare cu totul deosebită a avut loc, vineri, în traficul din Timişoara. Un tânăr care vorbea la telefon, în timp ce se afla la volan, a fost oprit de poliţişti. Speriat, bărbatul a fugit, moment în care oamenii legii au pornit pe urmele lui.

N-a făcut decât câţiva paşi pentru că a fost prins şi încătuşat. El le-a spus poliţiştilor că i-a scăzut tensiunea, i s-a întunecat privirea şi a nu a mai ştiut ce face.

„Nu beau alcool. Nu consum droguri şi nici nu fumez. Pur şi simplu poliţiştii au venit agresiv spre mine, m-am speriat şi am fugit. M-au prins imediat pentru că sunt în şlapi”, spune timişoreanu F. B..

Oamenii i-au percheziţionat autoturismul, însă nu au descoperit nimic… compromiţător.

„Poliţiştii Secţiei 1 au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe Bulevardul Revoluţiei. În momentul legitimării şoferului, acesta a devenit recalcitrant, refuzând să arate actele. Bărbatul a fost încătuşat”, spune Ancuţa Morariu, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Bărbatul nu avea centură de siguranţă, vorbea la telefonul mobil şi nici nu le-a putut prezenta poliţiştilor actele. Din câte am aflat de la poliţie, tânărul ar fi scăpat doar cu o amendă…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

6 Comments
Dan 10 iulie 2017
Buna ziua Dacă era un al doilea " Boureanu" ce se făceau polițiștii , probabil mai era un polițist cu " boasele" îndoite? Probabil ca omul era speriat.... cine știe ?!
Pavel 8 iulie 2017
1- E interzisă, conducerea, în șlapi !!! 2- Dacă n-ai condus, încearcă ! Să ne spui și nouă, cum te descurci cu pedalele !!! 3- ,,Chestia" cu temp. 40°, ai spus-o să te afli în treabă !
Gheorghe 8 iulie 2017
Lasa ioane,la 40 grade umbla tu in pantofi cu ciorapi ca sa arati perfect.off doamne.numai parveniți si cu nasul pe sus.ce au slapii nu inteleg?omul nu profesa,era in oras prietene.
Ion 7 iulie 2017
Medic...in slapi...doar in Romanica si Africa.