Medic din Timişoara, trimis în judecată pentru șpagă! Ce ispravă de pomină a mai făcut

Săptămâna trecută, un medic de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara a fost condamnat pentru luare de mită. Luni, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au trimis în judecată un alt doctor din Timişoara, acuzat că a luat şpagă.

Este vorba despre Iconia Ecaterina Borza, medic otoped la Spitalul județean. Potrivit oamenilor legii, aceasta ar fi pretins și ar fi primit de la un pacient 600 de euro, pentru o intervenție chirurgicală.

Dosarul Revoluţiei a fost redeschis

Iconia Borza, care este și cadru didactic la Facultatea de Medicină din Timișoara, a mai fost în vizorul oamenilor legii în 2011, când a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale unui hypermarket în timp ce își punea două salamuri în geantă.

Şapte atracţii turistice FASCINANTE din vestul ţării (FOTO)

Doctorița le-a spus atunci polițiștilor că a fost vorba de un gest necontrolat: i-a sunat telefonul și, fără să vrea, în loc să pună salamurile în coș, le-a băgat în poșetă în momentul în care a scos mobilul. Procurorii au clasat atunci dosarul, concluzionând că nu a fost vorba de intenția de a fura.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns