Medic din Timișoara, prins în flagrant luând mită

Un medic din cadrul Spitalului Clinic Municipal Timișoara este vizat de o anchetă a oamenilor legii, după ce aceștia i-au organizat, în această dimineață, un flagrant. Acțiunea a fost derulată în urma unui denunț făcut, din câte se pare, de un pacient, care a acuzat faptul că trebuie să îi dea medicului o sumă de bani pentru a-l opera. Suma primită de medic în timpul flagrantului a fost de o sută de euro. Flagrantul a fost organizat de DGA, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Medic din Timișoara, prins în flagrant luând mită

  1. Timisoreni nu mai dati valuta la cadrele medicale ca au salarii babane….Daca cer bani incontinuare datii pe mana procurorilor… Fomistii astia in halate albe.. Va rugam sa faceti public numele medicului care a conditionat actul medical, este o rusine pentru ceilalti medici corecti…

  2. Aceasta categorie de oameni ai muncii nu se mai satură de bani , iar românii sînt atît de inteligenti încit le înfundă buzunarele cu euroi , nu le mai dati banii nici medicilor , nici asistentele , nici infirmierelor, au salarii foarte mari , daca nu le convin salariile sa isi dea demisia si sa plece in vest .

    1. Sa vina la privat unde au salariul minim pe cartea de munca…
      Acest doctor este si cadru didactic la UMF – rusine!

Lasă un răspuns