Medic din Timişoara, acuzat de fosta iubită: ”Și-a părăsit serviciul de gardă, a venit acasă și m-a bătut!”

Spitalul CFR

Fosta iubită a unui doctor din Timișoara i-a făcut plângere penală, acuzându-l că, în urma „tratamentului” de care a „beneficiat” din partea lui, a avut nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale.

După aproape trei ani de la începerea cercetărilor într-un dosar penal deschis pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, cauza n-a intrat încă pe rolul Judecătoriei Timișoara. Dacă speța era una complicată, poate că acest interval de timp ar fi fost unul rezonabil dar, conform avocatului părții vătămate din dosarul menționat, Adrian Sperneac, cazuri similare sunt rezolvate mult mai rapid de aceiași polițiști ai Secției 3 care se ocupă și de cel de față. Persoana agresată, Carolina Fodor, și avocatul ei au și o explicație pentru această situație: influența pe care o are – sau, cel puțin, pe care pretinde că o are – agresorul, nimeni altul decât fostul director interimar al Spitalului CFR Timișoara, chirurgul Radu Blagoe.

Lauda de sine nu miroase a bine

Cei doi, Carolina Fodor și avocatul ei, își bazează raționamentul chiar pe confesiunile pe care i le-a făcut doctorul Blagoe fostei sale concubine, pe care o avertiza că are relații printre oamenii politici din Timișoara, dându-i și exemple concrete. În ce ne privește, habar n-avem dacă Radu Blagoe doar se dă mare sau chiar are intrare la diverșii puternici ai zilei, cert este că, dacă derulăm puțin filmul înapoi, constatăm că, la un an după incidentul violent al cărui protagonist a fost, doctorul Radu Blagoe a fost numit manager interimar la Spitalul CFR, cu sprijinul partidului de guvernământ din acel moment, PSD, al cărui membru este.

Despărțire iminentă

Revenind la cazul în sine, strict juridic, acesta pare unul simplu și vom încerca să îl rezumăm în cele ce urmează. Lucrând în același spital, CFR, ea – asistent de farmacie, el – chirurg, între Carolina Fodor și Radu Blagoe s-a înfiripat, în urmă cu vreo 10-11 ani, o idilă, continuată cu o relație de concubinaj din care a rezultat și un copil, acum în vârstă de nouă ani. Pe parcurs, relația dintre cei doi a început să se deterioreze, Carolina Fodor mărturisindu-ne că se săturase de amenințările și comportamentul concubinului ei (femeia deține înregistrări care-i confirmă spusele) și că, în consecință, se decisese să-și refacă viața. Era deci o chestie de timp până ce urma să se producă despărțirea celor doi, lucru care s-a și întâmplat, din păcate nu amiabil, ci într-un mod violent.

25 de zile de îngrijiri medicale

Conform Carolinei Fodor, în seara zilei de 30 iulie 2013, în jurul orei 22, deși se afla în serviciul de gardă (la acea dată nu fusese încă numit manager), doctorul Blagoe a plecat din spital, îndreptându-se spre domiciliul în care locuia împreună cu ea și cu copilul lor. Carolina Fodor susține că, ajuns acasă, în prezența copilului și a tatălui ei, Radu Blagoe a început să-i care pumni și picioare, în zona feței și în cea abdominală, călcând-o și pe piciorul drept cu saboții de lemn cu care era încălțat. Rezultatul îl regăsim în certificatul medico-legal emis de Institutul de Medicină Legală (IML) Timișoara și în scrisoarea medicală eliberată de Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Timișoara, acte din care spicuim următoarele: „policontuzii afirmativ prin heteroagresiune; traumatism cranio-facial minor închis; multiple mici hematoame epicraniene fronto-parietal stâng; contuzie mandibulară stângă; fractură oblică completă arc costal C IX stâng fără deplasare; fractură cominutivă diafiză falangă I deget II picior drept”.

certificat medico-legal

Una peste alta, Carolina Fodor a stat mai multe săptămâni cu degetul de la picior imobilizat cu atelă gipsată, iar conform certificatului medico-legal, toate leziunile suferite au necesitat 25 de zile de îngrijiri medicale.

Martorii acuzării: doctorul a venit singur acasă

Declarația Carolinei Fodor este susținută de mărturia tatălui său, în vârstă de 77 de ani – care a asistat la episodul violent și care a încercat să intervină așa cum a putut, aruncând cu o sticlă de apă spre agresor și încercând să-l oprească -, de mărturia lui Sebastian Stanciu, actualul iubit al Carolinei, precum și de cea a nepotului acestuia. Cei doi au asistat, din stradă, atât la sosirea, cât și la plecarea doctorului Blagoe din casa în care acesta locuia cu Carolina Fodor și în declarația dată la poliție au precizat că medicul a fost singur în cele două momente.

Martorii apărării: am fost de față, nu s-a întâmplat nimic

Aspectul este unul foarte important, fiindcă, la rândul său, fostul director al Spitalului CFR, Radu Blagoe, nu recunoaște fapta care i se impută, susținând că n-a atins-o absolut deloc pe Carolina Fodor și aducând în sprijinul afirmațiilor sale doi martori care au pretins că l-au însoțit în intervalul respectiv pe medic de la spital până în casă și că acesta n-a lovit-o pe fosta sa concubină, ci doar a avut cu aceasta un schimb de replici tari. Conform avocatului doamnei Fodor, cei doi martori au venit cu lecția învățată la poliție, recitând aceleași detalii inutile precum culoarea hainei sau a papucilor Carolinei Fodor. În esență, cei doi martori susțin că s-au întâlnit cu doctorul Blagoe în seara respectivă, în jurul orei 21, în fața spitalului, iar medicul respectiv i-a rugat să îl însoțească până la domiciliul său, unde urma să ducă… laptele pe care îl achiziționase de la un particular. În paranteză fie spus, deplasarea până la furnizorul laptelui fusese făcută în aceeași zi, tot în perioada în care medicul Radu Blagoe asigura serviciul de gardă la Spitalul CFR. Odată ajunși la locuința doctorului, cei doi susțin că ar fi intrat cu acesta înăuntru, unde ar fi stat câteva minute, răstimp în care ar fi avut loc niște discuții în contradictoriu între cei doi concubini, după care toți trei ar fi ieșit din casă și ar fi plecat, fără să existe nici o agresiune asupra Carolinei Fodor.

Martorii „oculari” ai medicului, acuzați de mărturie mincinoasă

Dincolo de faptul că toată povestea este cusută cu ață albă – ce sens avea să meargă cei doi până acasă la doctor, unde să stea trei-patru minute, după care să plece, când discuția respectivă putea fi purtată foarte bine în fața spitalului, acolo unde martorii susțin că s-ar fi întâlnit cu medicul – un lucru este cert: nici Radu Blagoe, nici martorii săi n-au acceptat să fie supuși testării poligraf (detectorul de minciuni). Sigur, aceasta nu este o probă admisă în justiție, însă, în mod normal, dacă te simți curat și n-ai nimic de ascuns, atunci testul respectiv n-are de ce să te sperie. Martorii Carolinei Fodor – tatăl, actualul iubit și nepotul acestuia – n-au avut nimic împotriva testării poligraf, al cărei rezultat le-a confirmat declarațiile. Ca atare, următoarea decizie a procurorului de caz a venit firesc: împotriva celor doi martori ai doctorului Blagoe s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă.

În drum spre instanță

Revenind la situația doctorului Radu Blagoe, același procuror a dispus începerea urmăririi penale față de fostul director al Spitalului CFR, pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe prevăzută de art. 193, alin. 2 Cod Penal: „Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă”. În prezent, conform unui răspuns primit de ziarul nostru de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara, „dosarul se află încă în cursul urmăririi penale pentru completarea probatoriului, în vederea finalizării urmăririi penale”.

Teoria conspirației

L-am contactat telefonic pe medicul Radu Blagoe, pentru a afla și punctul său de vedere despre situația în care se află, cea de inculpat. Refuzând dialogul telefonic, doctorul Blagoe ne-a solicitat să ne întâlnim față în față, astfel că i-am făcut o vizită la spital. Ajunși în birou, am fost întâmpinați cu un alt refuz din partea dumnealui, cel al înregistrării discuției… OK, nici o problemă, i-am spus interlocutorului nostru, deși înregistrarea ne era necesară pentru redarea ulterioară cu maximă acuratețe a conversației în articol. În aceste condiții, vom încerca să sintetizăm afirmațiile domnului doctor…

Din start, medicul Blagoe ne-a informat că ne-a „citit” intențiile: „Articolul ăsta e o comandă politică” (?!). Am încercat să îi explicăm că n-are nici o legătură sula cu prefectura, dar n-am avut cu cine, interlocutorul nostru dându-i înainte cu teoria conspirației și cu jocurile de culise. Pasămite, prin acest articol noi lovim în dumnealui și, prin ricoșeu, în anumite nume grele din PSD, „nu spui cine, persoană însemnată”…

Confuzii juridice

În fine, tot ce-am reușit să aflăm de la doctorul Blagoe a fost că merge până în pânzele albe cu varianta sa, precizându-ne că el are martori care au fost chiar la fața locului, nu dincolo de gard, cum au fost martorii fostei sale concubine. „Bine, bine, i-am spus, dar martorii dumneavoastră au devenit și ei inculpați, culmea, tocmai pentru mărturie mincinoasă”… „Dar dumneavoastră știți că nici până în ziua de azi procurorul nu a demonstrat că martorii mei au mințit?”.

Ne-am dat seama că domnul doctor încurcă lucrurile și habar n-are (sau doar se preface) că „demonstrația” respectivă se va face ulterior, în sala de judecată, așa că am renunțat la a-i explica și treaba asta. În fond, omul plătește un avocat, are cine-l lămuri… Ne-am despărțit în termeni nu tocmai amiabili de domnul Blagoe, care a ținut să ne avertizeze: „Să nu aveți vreodată nevoie de tagma medicilor!”. Încă o dată, domnul doctor confunda lucrurile, dar deja ne obișnuisem cu stilul dumnealui, n-am pus-o la suflet…

La final, o precizare: Carolina Fodor n-ar fi făcut publică această poveste sordidă, dacă n-ar fi fost exasperată de ritmul de melc al polițiștilor Secției 3 și dacă nu s-ar fi temut că influența fostului ei concubin poate îngropa cazul. E clar că, dacă femeia ar fi vrut să-și spele rufele în public, o făcea în vara lui 2013, nu după trei ani…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

30 thoughts on “Medic din Timişoara, acuzat de fosta iubită: ”Și-a părăsit serviciul de gardă, a venit acasă și m-a bătut!”

 1. Inca e prea putin ce s-a scris aici comparativ cu ce a facut acest individ, inchipuitiva ca din aceasta relatie a rezultat un copil. Acest individ a incercat sa indeparteze copilul de mama lui care il iubeste foarte mult si invers. Sa nu mai spun ca individul a castigat acest proces care a fost judecat de Aurelian Nicolae Tomus judecator, citez o publicatie locala: „Nicolae Aurel Tomus este cercetat sub control judiciar pentru santaj si pentru favorizarea infractorului, intrucat a intretinut relatii sexuale cu tinere despre care stia ca sunt victime ale traficului de persoane.” Deci va inchipuiti ce usor e sa castigi un proces cu asa un judecator… asa un judecator hotareste soarta unui minor!!! Jalnic!! Nu mai vorbesc de amenintarile pe care le-a adresat individul Blagoe Doamnei Fodor la care am asistat personal, aflandu-ma in fata scolii Nikolaus Lenau unde minorul urmeaza scoala primara, asteptand-o pe Doamna Fodor fiind neobservat de individ deoarece eram in masina avand geamul deschis si in furia lui nu m-a observat imediat. S-a adresat Doamnei Fodor care era pe partea opusa a strazii in felul urmator: „-Vezi ca vin dincolo si-ti trag una!” la care bineinteles am reactionat si am scos capul pe geamul masinii intreband: „-Nu vrei sa incerci??”. Las cum e, pt. ca dupa opinia mea un barbat care loveste femei e un las, a luat copilul de mana smucindu-l aproape tarandu-l dupa el… Bietul copil privea speriat scena deci va puteti inchipui ce era in sufletul lui!… Nu mai vorbesc de amenintarile ce mi-au fost adresate mie personal… „Nu discut cu tigani(adica eu as fi tigan…)” „-O sa se ocupe baietii mei de tine!” Cine sunt baietii nu stiu dar gandessc ca probabil ceva interlopi… SI as putea sa povestesc multe dar nu am nici loc nici timp aici…

 2. Despre faptul ca Doctorul a fost chemat sa faca o ,,intelegere” de genul nu se spune nimic in articol ? Sau ca ,,doamna Carolina” traia cu actualul iubit din 2012 nu spune nimeni? Deci asa de ,,doamna” era ca timp de un an la inselat pe doctor.Ca actualul iubit este un escroc marunt din Republica Austria si este plin de datorii,iar ca sa scape de ele vrea sa puna mana pe bani de la doctor prin orice mijloace. Domnilor ziaristi mai faceti si munca de teren adica documentati-va.

  1. Ce intelegeti prin munca de teren in cazul prezentat mai sus? Am vorbit cu cel acuzat, care vede o conspiratie politica in aparitia articolului 🙂 Din ce spuneti d-voastra, inteleg ca inculpatul a batut-o pe fosta concubina pentru ca il insela, or dumnealui sustine ca n-a atins-o. Eu zic sa va puneti de acord 🙂

  2. Pe cine faci tu escroc mai dobitocule?? Daca ai fi un om cinstit si nu un papitoi platit sa faci aici circ ti-ai da numele asa cum o fac si eu. Ce stii tu despre mine si despre relatia mea cu Doamna Fodor? Mi-ai tinut cumva lumanarea si nu stiu eu? Si inca ceva analfabet ce esti, L-a inselat se scrie cu liniuta despartitoare…

   1. Copii, noi scriem l-a când înseamnă pe el l-a. L-a luat pe el, l-a văzut pe el etc.

    Scriem la când ne arată unde. Escroc ai fost,esti si vei ramane ! Acum numai esti internat la clinica pentru depresie ?

    1. https://diacritica.wordpress.com/tag/la-sau-l-a/
     ai copiat de aici analfabet prost ce esti.
     „Copii, noi scriem l-a când înseamnă pe el l-a. L-a luat pe el, l-a văzut pe el etc.

     Scriem la când ne arată unde.”

     Dar nu ai citi bine prostea!
     La se scrie la când stă pe lângă un substantiv şi:
     – răspunde la întrebarea „unde?”:
     Mă duc la piaţă / la mama / la Paris / la munte.
     – răspunde la întrebarea „când?”:

     Continuam:
     L-a se scrie l-a când poate fi completat cu pe el şi stă pe lângă un verb la participiu trecut (din seria mâncat, citit, ştiut, făcut):
     L-a luat (pe el) de mână.
     L-a făcut (pe el) de ruşine.

     Deci „L-a inselat”
     Daca esti dobitoc, dobitoc ramai asta e…
     Dar nu mai striga in gura mare ca te faci de rusine.

     Dovedeste ca sunt escroc si te cred, ai dovezi? Daca nu tine-ti gura jeg ce esti!
     Eu nu am fost internat niciodata la „clinica pentru depresie” (nu cunosc asa o clinica dar ma rog…) dar poate mata!
     nu-i asa Leo?? :))

     1. „Amantul a construit o vila in Austria cu garaj si
      piscina unde locuieste fosta lui sotie si cei doi fii majori de 22 si 24 de ani.
      Il cunosc personal pe acest om si a muncit cinstit toata viata lui ba chiar a condus si o firma vreme de 5 ani. E un om deosebit si in primul rand e „om” chiar daca nu e medic…..

      Bla bla bla….a construit casa aia cu niste fraieri de prieteni adusi din Romania….a golit conturile copiilor si al sotiei si ca sa amane procesul de divort sa internat la nebuni si lista ar mai putea continua….in anii ’90 a aparut pe prima pagina a unor ziare din Austria fiind acuzat de talharie si patrundere ilegala in domiciliul altcuiva…in prezent sa intors acasa ca sa mai invete cate ceva de la hotii din Romania
      In prezent are locuinta sociala….asa de bun este tipul.Da mai avortonule nu ti-am tinut lumanarea,dar sper sa ti-o aprind in curand la biserica…..acolo pentru cei morti. Imbecil retardat.

     2. Sper ce vei putea sustine in fata tribunalului ceea ce spui aici. Ma bucur ca ma ameninti aici in public. Super! Chiar ma bucur! Bravo!! In rest cu mincinosi parsivi, cu „nivel de traista”, care vin si scriu sub acoperirea unui pseudonim tot felul de minciuni cu scopul de a denigra, chiar nu am ce discuta… Sa te jignesc nu cred ca are rost pt. ca eu nu ma cobor la nivelul tau… de „traista”. In rest pe curand la tribunal!

     3. Eu zic sa il chemam si pe cei de la firma Klotzner sa le aratam o gramada de poze cu ce ai furat tu de la ei. Vad ca ti-ai mutat balciul din casa in presa.Asta se numeste tiganie.

 3. D-nul Ciprian Brindescu as dori sa i-au legatura cu dumneavoastra dar din pacate nu stiu cum.
  Nr. de tel de redactie nu cred ca corespunde pt. ca suna si nu raspunde nimeni.
  va rog sa ma contactati.
  Am lucruri foarte importante sa va comunic.

 4. Ma refer la raspunsul de mai sus :
  Daca o batea cum sustineti Dv. atunci cum va imaginati ca Dr. Blagoe a rugat-o timp de 3 luni sa se intoarca acasa si ca o iarta si asta datorita copilului care la virsta de 7 ani nu intelegea de ce mama lui l-a parasit pt. un alt barbat.
  Deci daca o batea cum sustineti dv. nu ar mai fi rugat-o sa vina acasa.Eu asa vad lucrurile.
  De aceea va rog sa-mi scrieti un nr. de tel. pt ca am multe de spus.

  1. Eu nu sustin nimic, doamna Fodor sustine, in plangerea penala, ca a fost agresata de fostul sau concubin. Nu-mi fac public numarul de telefon, aveti adresa mea de mail. Daca e valabila adresa de mail pe care ati trecut-o pe site, va contactez eu.

  2. @adevarul adevarat („Noul Mesia!”)

   Copilul nu a fost parasit, ci a fost luat de catre Blagoe de la mama si nu a mai fost adus
   inapoi la mama, cu scopul de a o constrange sa se intoarca.
   Chiar dupa reclamatii la protectia copilului si la politie, cei de acolo au dat din umeri raspunzand
   ca ei nu pot face nimic ca nu au nici o putere si ca singura metoda e ca mama sa ceara program de vizita
   la tribunal. Mama a luptat mult pt. a obtine copilul ei. Dar protectie si ajutor din partea cui?
   Mai corect spus copilul a fost folosit ca un obiect de constrangere de catre tatal lui.
   Daca tatal Blagoe vroia binele copilului nu-l tinea izolat de mama, nu i-ar spune unui copil ca mama lui e o tarfa.
   Gasesc deosebit de murdar sa sacrifici un copil pentru un orgoliu personal.
   Ti-as dori sa beneficiezi de acelasi tratament la fel ca aceasta femeie, sa vezi cum e.
   Nu cred ca te-ai mai intoarce.
   Esti prost informat prietene, sau esti platit!

  3. @adevarul adevarat
   Dr. Blagoe e scris gresit. Se scrie Med. Blagoe pentru ca e doar medic, nu detine tilul de Doctor, nu are doctorat. Daca tu ai avea doctoratul, poate ca il si ai, care presupune o munca asidua si mult suplimentara fata de unul care nu-l are, ti s-ar parea corect ca oricine si-a economisit studiul ala greu sa fie egal cu tine, adica sa fie socotit ca a facut munca aia pe care tu ai facut-o si el nu?
   Imi aduci aminte de un banc bun: Un mos avea testicolul stang umflat. Ajunge la oras, intra intr-o cladire mare si vede pe usa „Doctor in Drept”. Bate la usa, isi ia caciula in mana si intreaba:” Am vazut ca sunteti doctor in drept, dar nu va ocupati si de stang?

 5. Ar fi bine si indicat pt anumite persoane care nu cunosc acest caz si ce a trait aceasta femeie sa nu mai faca afirmatii de genu ca si-ar fi parasit sau vandut copilu.acest lucru este o minciuna grosolana,doamna Carla doar si-a cerut dreptul ei din casa.Aceasta mama si-a crescut copilul cu dragoste si mai mult ea s-a ocupat de el( cine are copil stie ce inseamna acest lucru ) nu faci un copil doar asa sa il folosesti ca pe o marioneta ca sa iti satisfaci frustarile vietii.inainte sa o judecati informati-va ce viata a dus acesta femeie cu acest individ.Doamna Fodor si-a vandut un apartament si i-a dat banii doctorului ca sa cumpere casa pt ca „domnu doctor” l-a vremea respectiva statea intr-o garsoniera.Aceasta femeie muncea acasa mai rau ca o sclava pe plantatie!! Asa ca fac apel la toate femeile care citesc acest articol si comentariile sa se gandeasca putin ce ar face ele daca ar fi in locul Carolinei sa traiesti zi de zi in teroare si sa fii jicnita in fiecare zi si sa iei bataie pe motiv ca ai uitat sa ii cumperi doctorului ziaru!!! Va rog nu mai scrieti comentarii rautacioase fara sa stiti ce a rabdat si ce a trait aceasta femeie!!!Ar fi multe de spus dar nu e locul potrivit!Oricum in tara asta mori cu dreptatea in mana daca esti o simpla asistenta,si nu ai renume, functie si bani!!!

 6. Stie tot Spitalul CFR cine este acest domn dr Blagoe. Un nimeni, un incompetent care plateste medicii de familie ca sa-i trimita pacienti. Nimeni nu il suporta nici pe sectia de chirurgie . Dar cred ca stie asta

 7. Loredana draga , nu stiu cine esti , dar trebuie sa iti spun cu parere de rau ca esti foarte naiva.
  Daca cu adevarat esti o alta persoana , si nu esti Carla sau Sebastian S , iti dau un sfat bun :
  nu ai lua apararea unei femei usuratice care toata viata a visat sa fie printesa ce reiasa si din Facebook:
  „printesa si-a gasit printul.”
  Daca la 45 ani mai ai visele unei fetite de 5 ani trebuie sa fii rau de tot dusa cu pluta.
  Daca nu si-a parasit copilul de ce a plecat fara el?
  Dar pe prima fiica de ce nu a crescut-o ea si a lasat-o la parinti ei. Si eu am copii ceva mai multi decit ea si mi-am cerscut singura.Mie chiar daca mi-ar fi impus concubinul ca nu o vrea atunci replica mea era una din biblie:
  „cine nu-l vrea pe fiul nu-l are pe tatal”
  Asa ca ea a dorit sa fie lejera si comoda si acest copil a incurcat-o enorm.
  Cu privire la munca , Dr. a rugat-o sa ai tina un cui ca sa-l bata in perete, rasunsul ei a fost citez: „ce ti-ai luat hamal?”
  Si documenteazate mai bine de la vecini de pe strada cind Dr. lucra la acoperisul casei si D-na facea plaja pe terasa.
  Si de fiecare data cind farmacia primea marfa ea era ori bolnava ori isi lua liber.
  Intradevar a fost foarte harnica numai la dans si restaurant i-a stat capul .Asta defapt a fost si motivul divortului ca nu o scoate si pe ea simbata seara la resturant.
  Daca as fi fost femeie as fi fost fericita sa fi fost in locul Carolinei Fodor sa traiesc cu un Dr. care ma protejeaza peste tot, si care face zacusca , marmeladele, bulionul si toate conservele de iarna. Amantul actua nu am auzit sa fii facut vreo data cu actuala lui sotie zacusca sau sa puna muraturi pt. iarna.
  „Actuala sotie ” da daca nu stiati S Stanciu este casatorit cu D. Stanciu si in momentul de fata si au 2 fii , pe care D-nul S.Stanciu a intrerupt legatura cu iei pt marea lui iubire.In schimb ai spune fiului ei ca il iubeste.
  Ce tata este asta sa-ti renegi propii fii si sa tinjesti la dragoste unui copil care te vede cel mai mare dusman ca iai luat mama.
  Deci inainte sa o aperi pe o asa usuratica si profitatoare ( si as avea mult de comentat la acest subiect )mai bine stai cuminte si nu te baga ca nu stii nimic si e pacat de Carma ta ca ti-o inegresti fara rost.

  1. @adevarul adevarat
   Hai ca deja cred ca o iei razna. In primul rand din ce
   scrie „Maria ta” reiese ca nu stii ce esti. Odata spui ca ai „crescut
   copii singura” apoi spui „Daca as fi fost femeie as fi fost fericita…”
   Deci ce hotareste, ce esti barbat sau femeie?
   In alta ordine de idei, nu cred ca poti fi persoana care cunoaste perfect
   situatia familiala a lui Blagoe si a unei familii care locuieste la 750KM
   departare de Timisoara(in strainatate).
   Cum poti stii exact ce si cum, care e situatia acolo. Cel putin nu direct,
   poate ti s-au bagat niste pureci in urechi si acum te gadila pe creier.
   Daca ti-ai crescut copii singura poate esti o usuratica?? Ce ai facut
   de te-a parasit barbatul? Tu vorbesti de o situatie pe care nu o cunosti.
   Dai aici cu presupusul! Raspunsul la intrebarea cu parasirea copilului
   l-am dat mai jos nu ai fost atenta sau ma rog… atent!
   Cine esti tu sa spui de cineva ca e usuratica? Esti cumva „Noul Mesia”
   si nu stim noi.Cred ca imi pot permite sa spun ca esti dusa cu pluta!
   Stiai ca prima fica ( o fata extraordinara! a terminat cu brio studiile la
   jurnalistica in Chicago si acum face un Master in domeniu!) a locuit impreuna
   cu Blagoe si mama ei acolo pe Str. Dreptatea? Stiai ca Blagoe a spus la inceput
   ca o accepta pe fata si mai apoi a facut totul ca fiica ei sa plece? Blagoe stia
   ca fata primeste 200 USD pe luna de la tatal ei din America si a cerut in
   schimb ca ea sa locuiasca acolo cu ei 200 USD pe luna!!! Stiai ca Blagoe vorbea de ea ca de ultimul gunoi?? „Tarfa aia mica!” (fata avea doar 13-14 ani!)
   Din acest motiv a plecat fata de acolo si s-a dus la bunici! Sa scape de nebun!
   Asta e modul de exprimare si nivelul lui Blagoe! Un nenorocit, un nimeni!
   Chestia cu cuiul e deja luata din SF-uri! Hai sa fim sinceri eu nu as
   tine nimanui un cui cand vrea sa-l bata, sincer mi-ar fi mila de degetele mele,
   mai ales ca omu cred ca nu opereaza cu ciocanul sau poate?
   Dar totusi ce barbat e ala care nu poate bate un cui singur?? :)))
   Deci cand Mesterul Blagoe facea acoperisul D-na Fodor era insarcinata nu avea
   cum sa lucre la acoperis iar daca sustii ca asa ceva ar fi ok atunci
   esti nebuna!
   Ca persoana din afara farmaciei nu cred ca poti stii de cate ori a fost D-na Fodor in medical sau nu… poate oi fi tu prorocul, sa-mi spui, poate vindeci si hemoroizi ca ma inscriu la tratament!
   Bai tu esti nebuna(sau nebun), ce divort? Esti beata(beat ca nu stim ce esti oi fi
   hermafrodit?)? D-na Fodor n-a fost casatorita cu Blagoe! Se vede ca esti pe langa!
   Dar tampita cum esti tu ai fi stat cu Blagoe caci numai o persoana fara coloana si creier ar accepta sa fie jignita si lovita mereu. (Poti sa te muti acolo sa stai cu el daca e asa grozav ca locul e liber, toate care au venit( cred ca vre-o 1o daca am numarat corect) dupa D-na Fodor au plecat cu 100Km/h de acolo si nu vor sa mai stie de el!
   Vrei sa ne prostesti aici ca infumuratul de vraci, ala care se crede Dumnezeu in alb, facea marmelada, bulion si zacusca… :)))) Hai ca-l angajam eu îi rezolv un post daca vrei la prietenul meu in restaurant: „chef de cuisine”. Castiga mai bine si daca-i place face cariera.. serioasa nu gluma ca cea de acum.
   Bai proast-o amantul ala asa cum il numesti tu este logodnicul si viitorul sot
   al D-nei Fodor. „Amantul a construit o vila in Austria cu garaj si
   piscina unde locuieste fosta lui sotie si cei doi fii majori de 22 si 24 de ani.
   Il cunosc personal pe acest om si a muncit cinstit toata viata lui ba chiar a condus si o firma vreme de 5 ani. E un om deosebit si in primul rand e „om” chiar daca nu e medic.
   De ce nu scrii ca Dl. Stanciu e in actiune de divort de 3 ani si sotia lui nu vrea sa
   semneze, fiindca vrea sa-l tunda de bani. Vrea pensie 200 Euro lunar, asta dupa ce el a renuntat la munca lui si la casa cu totul in ea.
   Am tras cateva concluzii din ce ai scris:
   Nu stii ce esti, esti desprinsa de realitate, ai deviat de la tema initiala care era
   cotonogeala aplicata de Blagoe D-nei Fodor, jignesti fara creier, ai tras chiulul la
   romana in schimb ai un Master in pupincurism.
   Pa si pusi!
   PS: Spune-mi te rog cand vrei sa ne intalnim chiar te rog scapa-ma de hemoroizi
   te implor!

 8. Loredana draga , nu stiu cine esti , dar trebuie sa iti spun cu parere de rau ca esti foarte naiva.
  Daca cu adevarat esti o alta persoana , si nu esti Carla sau Sebastian S , iti dau un sfat bun :
  nu ai lua apararea unei femei usuratice care toata viata a visat sa fie printesa ce reiasa si din Facebook:
  „printesa si-a gasit printul.”
  Daca la 45 ani mai ai visele unei fetite de 5 ani trebuie sa fii rau de tot dusa cu pluta.
  Daca nu si-a parasit copilul de ce a plecat fara el?
  Dar pe prima fiica de ce nu a crescut-o ea si a lasat-o la parinti ei. Si eu am copii ceva mai multi decit ea si mi-am cerscut singura.Mie chiar daca mi-ar fi impus concubinul ca nu o vrea atunci replica mea era una din biblie:
  „cine nu-l vrea pe fiul nu-l are pe tatal”
  Asa ca ea a dorit sa fie lejera si comoda si acest copil a incurcat-o enorm.
  Cu privire la munca , Dr. a rugat-o sa ai tina un cui ca sa-l bata in perete, rasunsul ei a fost citez: „ce ti-ai luat hamal?”
  Si documenteazate mai bine de la vecini de pe strada cind Dr. lucra la acoperisul casei si D-na facea plaja pe terasa.
  Si de fiecare data cind farmacia primea marfa ea era ori bolnava ori isi lua liber.
  Intradevar a fost foarte harnica numai la dans si restaurant i-a stat capul .Asta defapt a fost si motivul divortului ca nu o scoate si pe ea simbata seara la resturant.
  Daca as fi fost femeie as fi fost fericita sa fi fost in locul Carolinei Fodor sa traiesc cu un Dr. care ma protejeaza peste tot, si care face zacusca , marmeladele, bulionul si toate conservele de iarna. Amantul actua nu am auzit sa fii facut vreo data cu actuala lui sotie zacusca sau sa puna muraturi pt. iarna.
  „Actuala sotie ” da daca nu stiati S Stanciu este casatorit cu D. Stanciu si in momentul de fata si au 2 fii , pe care D-nul S.Stanciu a intrerupt legatura cu iei pt marea lui iubire.In schimb ai spune fiului ei ca il iubeste.
  Ce tata este asta sa-ti renegi propii fii si sa tinjesti la dragoste unui copil care te vede cel mai mare dusman ca iai luat mama.
  Deci inainte sa o aperi pe o asa usuratica si profitatoare ( si as avea mult de comentat la acest subiect )mai bine stai cuminte si nu te baga ca nu stii nimic si e pacat de Carma ta ca ti-o inegresti fara rost.

  Daca esti S Stanciu asa de grozav si de om cum te crezi, de ce ai parasit-o pe nevastata si pe copii?

 9. Adevaru adevarat cred ca dvs sinteti prost informat/informata, din spusele de mai sus nu imi dau seama daca sunteti o ea sau un el,cred ca nici dvs nu stiti prea bine acest lucru.In ceea ce priveste cele spuse de dvs nu stiu cum va permiteti sa o faceti pe doamna Carolina usuratica, nu pot intelege cine sau ce va da acest drept.daca doriti puteti sa il luati pe acest „domn doctor „ca nu cred ca cinava s-ar opune in calea fericirii dvs.dupa cum ati citit in articolul din ziar nu era vorba daca doamna Carolina si-ar fi parasit sau nu cei 2 copii.in ceea ce priveste viata personala a lui Stanciu sincer nu e treaba mea.Ar fi indicat sa va informat corect ce fel de colega era Carolina in farmacie.imi permit sa va dau un sfat bun nu va mai ingrijorati de carma mea ci preocupati-va de carma dvs personala si nu de a altor persosne. In concluzie la tot ce ati scris dvs important este faptul ca printesa si-a gasit printu, deci puteti lua dvs broscoiu!!!!

 10. Domino, nu are rost sa te iei cu el la contraziceri ca nu o sa recunoasca nici o data ce a facut, sau ce a zis ,pentru ca vrea si pe Carla vrea sa o manipuleze cum a manipulat-o pe nevastasa. In legatura cu tribunalul sa sti ca toti din trupa si din zona Tipografilor sint in potriva lui. El cu toti a fost un porc si un lingau pina a obtinut ce a vrut . Tatal lui inaite sa moara cca. 1 luna a fost in zona si a vorbit cu ai mei si cu fostele vecine si le-a spus ca Sebastian si sora lui doresc sa moara ca sa puna mina pe tot, ca e lefter .
  Le-a povestit ca a lasat-o pe nevastasa cu datorii de peste 200 000€ si o casa neterminata. Stie doar sa se laude ,sa minta, si sa duca ziaristii de nas.

 11. Buna seara, nu am reusit sa citesc toate comentariile, nici nu ma intereseaza pentru ca nu isi au sensul. Nu ma adresez cuiva anume, ci doar oamenilor, tuturor. Eu am fost operata de doctorul Blagoe, la fel si tatal meu atunci cand nimeni nu ar fi facut-o. Operatii reusite. Doctorul Blagoe nu are nevoie de recomandari ca doctor. Daca are probleme in famile, nu sunt de pus la ziar. Familia, fie ea si fosta familie, trebuie sa fie ocrotita. Este ca si cum un doctor ar face poze cu intestinele voastre si v-ar da la ziar. Consider ca este dureros. Cel mai dureros este pentru copil cand va descoperi aceste ineptii de opinii si razboaie pe destinul lui. Cu ce il ajutati? El oricum si doreste pacea si parintii… doar ata! Nu este printre voi nici macar un vraci de suflete care sa-i ajute sa se ierte si sa treaca mai departe??? Alimentati inutil suparari si furii de ambele parti.
  Nu uitati sa fiti oameni!

  1. Susținând ca problemele de familie ale doctorului Blagoe nu trebuia sa fie „puse la ziar”, ma lăsați sa cred ca n-ati inteles mesajul articolului, asa ca va voi explica succint. Acest articol nu prezintă problemele de familie ale nimănui, ci prezinta descrierea unor scene de violență in care medicul respectiv este acuzat ca a fost protagonist. Mai prezintă si desfasurarea cu încetinitorul a cercetărilor politiei. Fosta parteneră a medicului a decis sa facă public totul in momentul in care a constatat ca, deschis in urma cu 3 ani, dosarul nu a ajuns încă in instanta.

 12. Soțul meu are abandoneze pe mine și pe copii pentru a 8months trecut acum, și refuză să vină înapoi, pentru că el a fost apăsat pe de o femeie pe care tocmai a întâlnit, pentru că, eul meu și copiii a suferit și a fost călcâiul o luptă, dar am decis să fac toate mijloacele pentru a ne asigura că familia mea vin împreună ca-l folosesc pentru a, apoi m-am dus online acolo am văzut atât de multe bune vorbesc despre această fugă vraja site-ul a cărui este [email protected] așa că a trebuit să contactați-l și în doar 3 zile așa cum a promis, soțul meu a venit acasă și comportamentul său a fost din nou la omul m-am căsătorit cu. I cant mulțumesc turnării vraja suficient pentru ceea ce a făcut pentru mine, eu sunt atât de recunoscător.

Lasă un răspuns