Medic ATI, de 28 de ani, găsit mort. Lucra cu pacienții COVID din Spitalul Județean Timișoara și n-a mai suportat

ati 10

Un medic de numai 28 de ani din Timișoara s-a sinucis. Băiatul ieșise din tura de noapte, iar în ultima perioadă lucrase numai pe secția COVID. Mama acestuia a sunat aseară în jurul orei 22 la 112 explicând că fiul ei, rezident la Spitalul Județean din Timișoara este căzut la pământ.

CITEȘTE ȘI: Doliu în Timișoara: a murit Pavel Dehelean, directorul Casei de Cultură

Conform Antena 3 se pare că medicul și-a injectat substanțe care se folosesc în secțiile de ATI.

Prof Săndesc crede că stresul din ultima perioadă ar fi de vină pentru această decizie îngrozitoare. Dr. Săndesc spune că cei mai slabi de înger, cum era și rezidentul, cedează. De un an de când lucrează pe COVID sunt toți căzuți la pământ cu psihicul. Toți apropiații sunt șocați de această veste. Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Medic ATI, de 28 de ani, găsit mort. Lucra cu pacienții COVID din Spitalul Județean Timișoara și n-a mai suportat

  1. Sigur și-a injectat singur??? Nu cumva a fost ajutat??? Este cumva rezidentul care a făcut comentarii asupra colegilor? 

  2. Saracii … parca-s nationala de fotbal – vesnic scuze. Am si eu rude care sunt medici prin alte parti si care din mai anul trecut au stat doar pe sectie de covid, in timp ce medicii nemti se dadeau raniti … si CULMEA! inca „traiesc” …

Lasă un răspuns