Medalii pentru sportivii din Ghiroda și Moșnița Nouă

kick boxing Jasmina Ciocoiu Marius Ciocoiu Ghiroda Mosnita Noua

Toți cei patru sportivi ai cluburilor CSC Ghiroda și Giarmata Vii și CSC Moșnița prezenți în weekend la Cupa României de Autoapărare s-au întors acasă cu medalii.

Elevii antrenorilor Cristian Stoenescu și Marius Ciocoiu au revenit într-o competiție oficială după aproape un an de inactivitate, pauză ce a fost cauzată de pandemia de Covid-19.

La Brașov, Jasmina Ciocoiu a obținut locul întâi la K1 – categoria 65 de kilograme, Andrei Oltean a fost al doilea la K1 – categoria 55 de kilograme, ambii reprezentând CSC Ghiroda și Giarmata Vii, iar Alessia Marcu și Lorena Dancea, de la CSC Moșnița, s-au clasat pe prima poziție tot la K1, categoriile 55 și, respectiv, 50 de kilograme.

„Suntem foarte mulțumiți de prestația sportivilor, a fost o deplasare încununată cu succes. Aceasta a fost prima competiție după o pauză de aproape un an și a fost un real succes. Și sportivul care a obținut locul al doilea a dat dovadă de perseverență, de determinare, nu a făcut pasul înapoi, iar atunci când dacă dai totul și totuși pierzi este un rezultat ce poate fi perceput ca o victorie”, ne-a declarat Marius Ciocoiu, unul dintre antrenorii sportivilor menționați.

În altă ordine de idei, fiica sa, Jasmina Ciocoiu, ar putea lupta, în luna aprilie, în cadrul unei gale de kick-boxing ce va fi organizată la Milano de promoțiile XFC și Colosseum Tournament. Ea ar urma să întâlnească o italiancă în deschiderea evenimentului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *