Medalii pentru sportivii din Ghiroda și Moșnița Nouă

Toți cei patru sportivi ai cluburilor CSC Ghiroda și Giarmata Vii și CSC Moșnița prezenți în weekend la Cupa României de Autoapărare s-au întors acasă cu medalii.

Elevii antrenorilor Cristian Stoenescu și Marius Ciocoiu au revenit într-o competiție oficială după aproape un an de inactivitate, pauză ce a fost cauzată de pandemia de Covid-19.

La Brașov, Jasmina Ciocoiu a obținut locul întâi la K1 – categoria 65 de kilograme, Andrei Oltean a fost al doilea la K1 – categoria 55 de kilograme, ambii reprezentând CSC Ghiroda și Giarmata Vii, iar Alessia Marcu și Lorena Dancea, de la CSC Moșnița, s-au clasat pe prima poziție tot la K1, categoriile 55 și, respectiv, 50 de kilograme.

„Suntem foarte mulțumiți de prestația sportivilor, a fost o deplasare încununată cu succes. Aceasta a fost prima competiție după o pauză de aproape un an și a fost un real succes. Și sportivul care a obținut locul al doilea a dat dovadă de perseverență, de determinare, nu a făcut pasul înapoi, iar atunci când dacă dai totul și totuși pierzi este un rezultat ce poate fi perceput ca o victorie”, ne-a declarat Marius Ciocoiu, unul dintre antrenorii sportivilor menționați.

În altă ordine de idei, fiica sa, Jasmina Ciocoiu, ar putea lupta, în luna aprilie, în cadrul unei gale de kick-boxing ce va fi organizată la Milano de promoțiile XFC și Colosseum Tournament. Ea ar urma să întâlnească o italiancă în deschiderea evenimentului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns