Aurel Dehelean, pe podium la Cupa României de popice

Popicarul timișean Aurel Dehelean, legitimat la clubul Phoenix Buziaș, a obținut medalia de bronz, duminică, la finala Cupei României, întrecere desfășurată la Ploiești.

A fost singura clasare pe podium a reprezentanților structurii sportive menționate în cadrul celor două competiții desfășurate în weekend în orașul aurului negru, sâmbătă fiind organizat, în aceeași sală, Campionatul Național de popice, unde Dehelean s-a clasat pe locul al cincilea în proba individuală.

La acest prim concurs, două perechi de la Phoenix Buziaș au încheiat pe poziția a patra. Este vorba despre Beni Dehelean și Radu Hațegan, încadrați la categoria de vârstă sub 60 de ani, și de Aurel Dehelean și Emilia Ebel, participanți la categoria peste 60 de ani.

Obiectivul celor 11 popicari timișeni a fost obținerea a cel puțin două medalii la Campionatul Național și la Cupa României, însă performanța realizată este una mulțumitoare, ținând cont de faptul că antrenamentele au lipsit cu desăvârșire.

„Este foarte greu să concurezi cu sportivi care au pregătire. Noi nu ne-am antrenat din octombrie 2019, am mers la aceste concursuri fără pregătire. În aceste condiții, sunt mulțumit de rezultat. Ceilalți sportivi din țară beneficiază de săli, pot face antrenamente, au tot ce le trebuie. Urmează să participăm la etapa a doua a noii ediții a Cupei României, care va avea loc la Hunedoara, în 20 februarie, cu finala programată în 4 aprilie, la Cluj-Napoca”, ne-a declarat Aurel Dehelean, antrenor, jucător și președintele secției de popice din cadrul clubului Phoenix Buziaș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Aurel Dehelean, pe podium la Cupa României de popice

Lasă un răspuns