Medalii cucerite de înotătorii de la CSU Politehnica Timișoara

Medalii cucerite de înotătorii de la CSU Politehnica Timișoara

Medalii cucerite de înotătorii de la CSU Politehnica Timișoara

Înotătorii de la CSU Politehnica Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, întrecere care a avut loc recent la Otopeni.

Emil Dăncăneț a cucerit două dintre ele la seniori, iar Darius Nistor a urcat pe podium la tineret. Cel din urmă a deschis drumul spre medalii. El a fost la prima sa finală din carieră, în proba de 200 de metri bras, la tineret. A terminat pe poziția a treia și a câștigat medalia de bronz cu un record personal – 2:20.76!

Celelalte două medalii au fost câștigate de Emil Dăncăneț, ambele în întrecerile destinate seniorilor. Înotătorul polist a încheiat pe poziția a treia finala A de la proba de 50 de metri bras, la egalitate de puncte cu Danis Volontir, cu un timp de 28.40. Apoi, în proba de 100 de metri bras, Emil Dăncăneț a cucerit medalia de argint.

Din delegația CSU Politehnica Timișoara au mai făcut parte sportivii Daria Humă, Iustina Andrei, Albert Cojanu, Cosmin Lancea, antrenorul Sabin Avram și preparatorul fizic și cu atribuții și de kinetoterapeut Dragoș Neagu.

CITEŞTE ŞI: Canotorii de la CSM Timișoara primesc un prim semnal de susținere: proiect de HCL pentru teren


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *