Meci mare, astăzi, în Sala „Constantin Jude”: Poli Timișoara– Potaissa Turda. Surpriza de la începutul partidei

Handbaliștii alb-violeți primesc vizita ultimei clasate, sâmbătă, în "Olimpia"

Liga Națională de handbal masculin programează în acest final de an alte două etape din retur. În prima dintre ele, SCM Politehnica Timișoara va juca sâmbătă, de la ora 17, în sala „Constantin Jude”, cu Potaissa Turda. Acest joc va consemna debutul noului antrenor principal al grupării alb-violete, Mihai Rohozneanu, care a asistat la precedentul meci de campionat, remiza cu CSM Bacău.

„Pentru a câștiga, trebuie să fim puțin mai exacți și pe faza de apărare și pe faza de atac. Este nevoie de contribuția fiecărui jucător: nu este de ajuns ca unul sau doi să fie la nivel înalt, e necesar ca toată lumea să fie concentrată 100% și atunci șansele noastre de reușită vor fi mai mari”, a declarat Mihai Rohozneanu.

Noul antrenor principal al handbaliștilor alb-violeți a vorbit și despre numirea sa în staff-ul grupării bănățene: „Sunt conștient de responsabilitatea pe care o port și de așteptările pe care le au atât sportivii, cât și suporterii Timișoarei. Dorința este să scăpăm de baraj, chiar dacă din păcate programul nu ne avantajează, dar eu voi face tot ce ține de mine pentru a ne menține în Liga Națională fără baraj.

Uitându-ne la rezultate, toate partidele vor fi dificile, însă le vom lua pas cu pas și vom încerca să obținem cât mai multe puncte și rezultate pozitive. Înțelegerea este valabilă până la finalul acestui sezon, la propunerea clubului. La fel mi-am dorit și eu, pentru că sunt la început de drum. Până în vară putem vedea dacă ei sunt mulțumiți de mine, dacă eu mă simt confortabil, toate acestea neavând presiunea unui an în plus de contract”.

Staff-ul condus de Mihai Rohozneanu îi mai cuprinde pe secundul Sorin Sărăndan, analistul video Alexandru Nae, kinetoterapeutul Lucian Butaș și medicul Cătălin Miu.

„Este de datoria noastră să-i susținem în continuare pe tineri, pentru că în spate se află o muncă de mulți-mulți ani a antrenorului Horvath Atilla, dar în același timp suntem presați de rezultatul de moment. Și atunci, ca să facem treaba asta pe o perioadă lungă de timp, trebuie să judecăm foarte bine ce avem de făcut acum, să ne câștigăm punctele și să ne atingem obiectivul, acela de a ne meține în prima ligă”, a precizat „secundul” Sorin Sărăndan.

Potaissa Turda se află pe locul al șaptelea, după prima parte a campionatului (19 puncte, golaveraj 372-377), în vreme ce echipa noastră ocupă poziția a douăsprezecea, 10 puncte, 364-400. În tur, Potaissa s-a impus cu 27-24 în fața alb-violeților, după un joc foarte echilibrat, decis pe final.

 

Dragan Petricevic, invitat pentru aruncarea simbolică de start

Invitat pentru aruncarea simbolică de start a acestei partide este antrenorul formației de baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara, Dragan Petricevic.

Petricevic este antrenorul care a condus echipa Timișoarei vreme de mai mult de un deceniu (în trei mandate) și a obținut singurele două trofee din istoria baschetului de pe Bega, Cupa României în 2010 și 2015.

Dragan vine cu energia unei victorii importante obținute aseară de baschetbaliști, 88-83 (după prelungiri), cu CSM Athletic Constanța și a faptului că „Leii din Banat” au 12 victorii și doar două înfrângeri în cele trei competiții în care sunt angrenați.

Dragan Petricevic a devenit cetățean român în iulie 2018 și este antrenorul naționalei de seniori.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *