Mazilit politic, directorul Filarmonicii “Banatul”, Ioan Gârboni, a fost repus în funcție de judecători

Mazilit politic, directorul Filarmonicii “Banatul”, Ioan Gârboni, a fost repus în funcție de judecători

Demis de la conducerea Filarmonicii “Banatul” din Timișoara, în urma evaluării făcute de o comisie din care a luat parte și Răzvan Stana – consilier local USR-PLUS, președinte al Comisiei V pentru cultură din cadrul CLT, de profesie medic veterinar, numit în comisie de primarul Dominic Fritz, directorul Filarmonicii “Banatul”, Ioan Coriolan Gârboni, a fost repus în funcție de judecători.

“Admite exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a paratilor Municipiul Timisoara si Consiliul Local al Municipiului Timisoara si, in consecinta, respinge cererea formulata in contradictoriu cu acesti parati, ca fiind introdusa impotriva unor persoane fara calitate procesuala pasiva.

Admite cererea formulata in contradictoriu cu paratul primarul Mun. Timisoara. Suspenda executarea Dispozitiei nr. 631/17.05.2021, emisa de parat, pana la solutionarea definitiva a actiunii inregistrate in dosar nr. 2618/30/2021 al Tribunalului Timis. Obliga paratul la plata cheltuielilor de judecata catre reclamant, in cuantum de 1.190 de lei. Executorie“, se specifică în Hotărârea 709/2021, pronunțată, miercuri, de Tribunalul Timiș.

„După 15 ani în care am adus Sala Capitol Filarmonicii și timișorenilor, perioadă în care am câștigat proiecte europene și am adus bani din sponsorizări, perioadă când am organizat turnee pentru promovarea Timișoarei și în care am organizat evenimente unice, am ajuns acum la o… fundătură politizată. Sunt foarte liniștit. Mă gândesc dacă am să continui în instanță demersurile. Sunt foarte multe ilegalități și greșeli procedurale în evaluarea mea”, a declarat, la mijlocul lunii mai, directorul Filarmonicii „Banatul”.

Decizia nu este definitiva, ea putând fi atacată cu recurs, în cinci zile de la comunicare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Mazilit politic, directorul Filarmonicii “Banatul”, Ioan Gârboni, a fost repus în funcție de judecători

  1. Mai sunt si judecatori cinstiti.
    Demisia comisiei in bloc si plecarea in….privat-ul pe care il lauda atita.
    Era sa scriu….privata…scuze
    Cine i-a numit ?
     

Lasă un răspuns