Mazilirea lui Nicolae Robu, episodul Şandra

Nicolae Robu nu pare a se afla în cea mai fericită postură în interiorul PNL. Anumite mesaje transmise la lansarea candidaturii preşedintelui Klaus Iohannis, precum şi unele semnale primite de către primari pe „firele” scurte au determinat regrupări în cadrul partidului.

Începe să se cristalizeze, astfel, un nou curent anti-Robu în PNL Timiş, alimentat de unele informaţii potrivit cărora primarul Timişoarei va fi îndepărtat din fruntea filialei imediat după alegerile prezidenţiale.

Motivul oficial va fi rezultatul mai puţin mulţumitor pe care PNL Timiş îl va obţine în alegerile din 10 noiembrie, ocazie pentru liberali de a-l instala în fruntea filialei pe Marilen Pirtea.

În acest sens, miercuri la Şandra are loc o întrunire a unui grup de primari PNL, aceştia urmând a decide modul în care se vor poziţiona într-un moment în care simt „miros de sânge”.

Interesant este că adunarea are loc la Şandra, unde primarul comunei nu făcea parte, cel puţin până acum, din grupul rebelilor constituiţi în GRAL.

Se pare însă că lucrurile sunt într-o dinamică permanentă, iar mazilirea lui Robu nu este chiar aşa de simplă, mai ales în contextul apropierii alegerilor locale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Mazilirea lui Nicolae Robu, episodul Şandra

  1. Care parte din ce a spus Orban nu a fost clara: „nu e momentul inainte de prezidentiale”? Dupa 24 noiembrie va incepe distractia…

  2. nu mor caii cînd vor cîinii. robu iese primar si dacă la alegeri candidează independent. cine orchestreză ? popoviciu ?de rîsul curului.

  3. Robu Nicolae, mare om, oare de ce nimeni nu vede cat se zbate primarul pentru acest oras?!?1? Eu sunt din Mehedinti, sunt venit de 20 de ani in Timisoara, si am asistat la ingroparea Timisoarei sub era Ciuhandu… despre ce vorbim – nene?? Nu fiti asa făloși si mândri, asta este realitatea, Robu a facu mult prea multe pentru Timisoara – sigur iese si in urmatorul mandat. Sigur. Hai cu Timisoara, oras fain… cu multi oameni rai ! – Ț-ai dracu!

  4. Mancatori de rahat la tot pasul.Multi pesedisti care comenteaza degeaba , ei fiind ‘lepra Romaniei’.Timisoara se misca bine doar retardatii nu vad sau nu vor sa accepte acest lucru.Rusine sa va fie postaci de nimic care nu va strangeti nici mizeria proprie.

Lasă un răspuns