Mazilirea lui Nicolae Robu, episodul Şandra

Nicolae Robu nu pare a se afla în cea mai fericită postură în interiorul PNL. Anumite mesaje transmise la lansarea candidaturii preşedintelui Klaus Iohannis, precum şi unele semnale primite de către primari pe „firele” scurte au determinat regrupări în cadrul partidului.

Începe să se cristalizeze, astfel, un nou curent anti-Robu în PNL Timiş, alimentat de unele informaţii potrivit cărora primarul Timişoarei va fi îndepărtat din fruntea filialei imediat după alegerile prezidenţiale.

Motivul oficial va fi rezultatul mai puţin mulţumitor pe care PNL Timiş îl va obţine în alegerile din 10 noiembrie, ocazie pentru liberali de a-l instala în fruntea filialei pe Marilen Pirtea.

În acest sens, miercuri la Şandra are loc o întrunire a unui grup de primari PNL, aceştia urmând a decide modul în care se vor poziţiona într-un moment în care simt „miros de sânge”.

Interesant este că adunarea are loc la Şandra, unde primarul comunei nu făcea parte, cel puţin până acum, din grupul rebelilor constituiţi în GRAL.

Se pare însă că lucrurile sunt într-o dinamică permanentă, iar mazilirea lui Robu nu este chiar aşa de simplă, mai ales în contextul apropierii alegerilor locale.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 Răspunsuri “Mazilirea lui Nicolae Robu, episodul Şandra

  1. nu mor caii cînd vor cîinii. robu iese primar si dacă la alegeri candidează independent. cine orchestreză ? popoviciu ?de rîsul curului.

  2. Care parte din ce a spus Orban nu a fost clara: „nu e momentul inainte de prezidentiale”? Dupa 24 noiembrie va incepe distractia…

Lasă un răspuns