Video: Maternitatea din Mariupol, pusă la pământ de bombardamentele armatei ruse

VIDEO | Maternitatea din Mariupol, pusă la pământ de bombardamentele armatei ruse

Oficialii ucraineni spun că armata rusă a lansat lovituri de artilerie asupra unui spital de copii și peste Maternitatea din Mariupol.

Viaceslav Abroskin, prim-adjunct al șefului Poliției Naționale a Ucrainei, a scris pe Facebook că rușii au lansat o lovitură de artilerie asupra maternității din Mariupol în urmă cu aproximativ o oră.

CITEȘTE ȘI: Cernobîl, risc de scurgeri radioactive la centrala nucleară, după ce s-a tăiat curentul. Ministru ucrainean: „48 de ore până la dezastru”

„Invadatorii ruși au lansat o lovitură de artilerie asupra maternității nr. 2 din Mariupol. Potrivit martorilor oculari, maternitatea nu mai există, sunt multe femei rănite și ucise. Ruși, veți arde în iad”, a scris Abroskin.

În plus, serviciul de presă al Primăriei Mariupol a relatat că invadatorii au aruncat mai multe bombe asupra spitalului de copii.

„În prezent, trupele ruse de ocupaţie au aruncat mai multe bombe asupra unui spital de copii. Distrugerea este colosală. Clădirea instituţiei medicale, unde au fost trataţi recent copiii, este complet distrusă. Sun informaţii despre copiii răniţi. Nu vom ierta niciodată aceste mizerii”, se spune în declarație.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *