Matei Suciu, deputat PSD: “Domnule Drulă, ce să vezi, infrastructura e teză grea, cât o familie de urși ong-iști!”

matei suciu 2

Atacul recent al fostului consilier pe probleme de infrastructură al premierului Dacian Cioloș, Cătălin Drulă, jignirile la adresa președintelui CJ Timiș, Călin Dobra, limbajul ironic, vorbele goale de conținut și pline de ură, aruncate în eter, mă fac să mă întreb cine l-a învățat carte pe acest domn.

Infrastructura nu-i nici pe de parte proiect ong-ist, bla bla bruxelez sau cafenea duminicală.
Domnule Drulă, ce să vezi, miracol, nu stăpâniți dosarul autostrăzii Lugoj-Deva, cum n-ați stăpânit nici felia consultanței de nivel înalt tehnocrat (nivel înalt exclusiv prin prisma funcției guvernamentale, nicidecum a calității prestației publice). Dovadă stă lipsa totală a Guvernului Cioloș din peisajul – fără urși – inaugurărilor de infrastructură rutieră, pentru că, și dacă ați avut ce inaugura, nu v-a interesat! Prioritățile dumneavoastră s-au dus înspre alte zone, domnule Cătălin Drulă, zone care nouă, românilor, ne provoacă jale și dezgust. Prefer să nu detaliez. Ce să vezi, miracol, cred că înțelegeți!

Proiectul PSD, prin CNAIR, prevedea initial poduri și viaducte, ca acelea pe care și dumneavoastră mergeți în străinătate. Drept e că nu intră autostrada în munte, ci peste! Dar, da, domnule Drulă, muntele de deasupra – există și dedesubt? – rămâne intact!

Aici, gândim la fel, simțim la fel!
La presiunea ONG-urilor la care vă închinați, proiectul a fost modificat, cu introducerea proiect a tunelurilor, amănunt tehnic esențial! Aceste două tuneluri costă 160 milioane de euro! Nu discutăm acum teoriile cunoscătorilor zonei, ale pădurarilor care n-au văzut urși acolo, decât în vederile de la…Bran, discutăm minciunile și inepțiile dumneavoastră, nu ale PSD, nu ale președintelui CJT, Călin Dobra! PSD este un partid care chiar iubește animalele și mediul înconjurător, domnule Drulă, nu vă mai lamentați inutil. Nu vă crede nimeni, nici pe dumneavoastră personal, ce să mai zicem de USR-ul providențial?!

Cât timp alergați cu insistență ridicolă după rating, noi muncim: până la sfârșitul acestui an, vom finaliza încă două porțiuni ce au rămas neexecutate, de 22 de kilometri fiecare, mai puțin drumul ocolitor de 9 kilometri, pe care ni l-ați făcut “cadou”, din, cum îi spune, iubire de animale parcă?! În prezent, la nivel de CNAIR, căutăm soluții și pentru această problemă, lucrăm la un studiu, precum și la structurile de protecție aferente unei austrăzi. Ca în străinătate, domnule Drulă, cu muntele deasupra…

În loc să vă jucați cu inteligența românilor, în numele partidului pe care, cu mândrie îl reprezint, vă rog, respectuos, să vă întoarceți la munca de ongist. Vă duc dorul colegii, vă regretă Dacian Cioloș, vă plâng șefii europeni! Ăsta chiar e un miracol, mergeți și trăiți-l!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Matei Suciu, deputat PSD: “Domnule Drulă, ce să vezi, infrastructura e teză grea, cât o familie de urși ong-iști!”

  1. Si totusi vedem si noi nise dovezi sau doar gargara marca PSD …Articol demn de rtv sau antena 3 ….as fi curios de un drept la replica

  2. Voi ati dat in folosinta cu mandrie cei 15 km din A1 facuti in timpul lui Ciolos, dar nu sunteti in stare sa demarati centura completa a Timisoarei si nici racordul direct autostrada – Aradului (pe la Covaci).
    Hai nu mai pacaliti lumea, voi doar va faceti ca lucrati la infrastructura… ce gluma buna 🙂 PSD si infrastructura, baba si mitraliera.

  3. ce limbaj elevat detineti d-le Suciu. de jignit e usor, aratati ca faceti, ca eu nu vad. vad ca va pricepeti la toate, animale, drumuri, lb. romana, jigniri, altceva mai stiti? vorbiti dupa ce ati facut ceva. centura de nord a facut-o Boc, si de atunci ati tot guvernat, dar nimic.

Lasă un răspuns