Matei Creiveanu: „Amenda Gărzii de Mediu dată Primăriei Timișoara va fi plătită, însă va fi imputată firmelor de salubrizare”

Matei Creiveanu: "Amenda Gărzii de Mediu dată Primăriei Timișoara va fi plătită, însă va fi imputată firmelor de salubrizare"

Administratorul public al municipiului Timișoara, Matei Creiveanu, a reacționat după ce Garda de Mediu a amendat Primăria Timișoara pentru mizeria din oraș:

„De mai bine de un an vorbim public despre problemele salubrizării în Timișoara și despre măsurile luate. Lucrăm cu ce ne-a lăsat fosta administrație: șase contracte cu șase firme diferite care se ocupă de salubrizare și orașul suferă mult la acest capitol.

Lună de lună, tăiem din sumele pe care aceste firme ni le facturează pentru că suntem nemulțumiți de modul în care își respectă condițiile contractuale. Din păcate, contractele prost făcute ne împiedică la măsuri mai drastice.
Amenda Gărzii de Mediu dată Primăriei Timișoara va fi plătită, însă va fi imputată firmelor de salubrizare care sunt responsabile de curățenia orașului.

CITEȘTE ȘI: Matei Creiveanu, city-managerul Timişoarei: pentru mizeria din oraș e de vină Robu!

Să nu ne ascundem după deget: măsura Gărzii de Mediu nu rezolvă curățenia orașului. Rezolvări sunt, de exemplu, controalele desfășurate în trecut împreună cu Poliția Locală și inspectorii primăriei pentru depistarea celor care aruncă ilegal deșeuri pe domeniul public și care s-au soldat inclusiv cu confiscarea mașinilor celor care au încălcat cu bună știință legea.

CITEȘTE ȘI: Poliția Locală Timișoara are un nou șef. Nu avem ce face, Dominic îl place!

E adevărat că sunt locuri în Timișoara unde se poate mai bine și mai curat. Dar, ne-am dori ca inspectorii Gărzii de Mediu care au petrecut o săptămână în control la Primărie, pentru a-și justifica amenda, să treacă de limitele administrative ale orașului și să vadă și miile de tone de gunoaie de pe traseul viitoarei centuri a orașului, de exemplu”, a precizat city-managerul Matei Creiveanu, într-un comunicat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Matei Creiveanu: „Amenda Gărzii de Mediu dată Primăriei Timișoara va fi plătită, însă va fi imputată firmelor de salubrizare”

  1. E greu de inteles pentru timisoreni ( nu si pentru frtzi & co) de ce avem nevoie de city (asa zis) manager adus de la Bucuresti ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *