Măsuri luate de RETIM pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus

retim 2

Societatea RETIM Ecologic Service SA a luat mai multe măsuri pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19. Acestea vor fi reevaluate săptămânal, iar orice modificări vor fi anunţate în mass-media şi pe website-ul companiei www.retim.ro în secţiunea „Ştiri”.

Activitatea de colectare deşeuri
Programele de colectare zilnică a deşeurilor rămân pentru moment neschimbate, recipientele fiind ridicate conform orarelor obişnuite.

Distribuirea şi înlocuirea de recipiente
Distribuirea curentă şi înlocuirea de recipiente (pubelă, sac, container) către clienţii noi sau existenţi este sistată în această perioadă. În cazul unor situaţii de urgenţă, RETIM menţine deschise două centre, de unde pot fi ridicate recipiente, la următoarele adrese:
• Timişoara –Calea Torontalului nr 94
• Arad –Calea 6 Vânători nr 51

Birouri de relaţii cu publicul şi casierii
Orarul de funcţionare al birourilor de relaţii cu publicul/casierii rămâne neschimbat. Pentru a evita producerea de aglomerări care cresc riscul de contaminare accesul în casierii este limitat. Se permite accesul, pe rând, câte unui singur client la fiecare operator.
RETIM a luat mai multe măsuri de protecţie pentru aceste spaţii: Ccasieriile sunt dotate cu dispensere cu dezinfectant; delimitarea spaţiilor dintre client şi operator astfel încât să se asigure o minimă distanţă de siguranţă; curăţarea şi dezinfectarea periodică a spaţiilor de lucru.

RETIM oferă clienţilor săi soluţii online:

De asemenea, operatorii serviciului nostru de Call-center sunt la dispoziţie la numărul +40374885692, de luni până vineri, între orele 07.00 – 19.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns