Măsuri ferme împotriva pandemiei într-o comună timișeană

Se caută tot mai multe soluții pentru a limita numărul infectărilor cu Covid 19. În comuna timișeană Satchinez, autoritățile încearcă să prevină apariția unor situații-limită, devenite tot mai amenințătoare odată cu intrarea unor localități învecinate în scenariul roșu.

”Lumea trebuie să înțeleagă că nu e de joacă și că trebuie să ne păzim la modul cel mai serios. Spălarea mâinilor, purtatul măștilor și evitarea spațiilor aglomerate trebuie să devină reguli de la care nu ne putem nicedecum abate. Avem șase persoane infectate și alte 15 în carantină, așadar nu e de glumă. Trebuie să conștientizăm cu toții că luptăm cu un dușman invizibil care ne poate da mari bătăi de cap”, a declarat Florin Cheaua, primarul comunei Satchinez.

Pentru a evita răspândirea virusului, la nivelul primăriei s-au luat măsuri care să restricționeze accesul cetățenilor în primărie și se va urmări, cel puțin pentru o perioadă, ca realizarea comunicării cu etățenii să se facă mai mult telefonic sau printr-o programare prealabilă. ”Lumea trebuie să înțeleagă că facem asta pentru sănătatea populației. Ar fi bine ca astfel de măsuri să se aplice și la unitățile publice de pe raza  comunei”, spune primarul Florin Cheaua.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns