Măsurarea temperaturii angajaților din instituțiile publice, obligatorie. Se întâmplă într-un oraș din vestul țării

palat episcopal oradea

Măsurarea temperaturii tuturor angajaţilor companiilor sau instituţiilor publice cu peste 50 de salariaţi va fi obligatorie la Oradea.

Măsura a fost dispusă de Comitetul municipal pentru situaţii de urgenţă și se va aplica începând cu 13 aprilie.

Primarul Ilie Bolojan spune că firmele care nu vor dispune de termometre cu infraroșu, pot primi de la municipalitate care a comandat 2.000 de bucăți, urmând ca săptămâna viitoare să fie livrate.

O altă decizie vizează persoanele care merg la piaţă, în locuri publice ale municipiului, tot prin măsurarea temperaturii de la distanţă.

În ce priveşte dezinfectarea spaţiilor publice, Ilie Bolojan a anunţat că se vor spăla spaţiile aglomerate, unde există trafic de pietoni, respectiv staţiile de tramvai, de autobuz și intrările în pieţe.

Nu se va face dezinfecţia pe străzi deoarece analizele au arătat că nu are efect, banii necheltuiţi astfel urmând să fie direcţionaţi către spitale, pentru kituri, probe și altele – a subliniat primarul din Oradea.

 

radiotimisoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Măsurarea temperaturii angajaților din instituțiile publice, obligatorie. Se întâmplă într-un oraș din vestul țării

Lasă un răspuns