Măşti gratuite pentru elevii din Timişoara, la începutul şcolii, promite primăria

Elevii din Timișoara vor primi, la început de an școlar, peste 463.000 de măști

Primăria Municipiului Timișoara, prin Direcția de Asistență Socială Timișoara,va transmite, cu titlu gratuit, peste 463.000 de măști, acestea urmând să ajungă la elevi.

Astfel, în baza protocolului încheiat între Direcția de Asistență Socială și Inspectoratul Județean Școlar Timiș, vor fi predate în cursul zilei de vineri, 10 septembrie, un număr de 463.650 de măști faciale, ce urmează să ajungă la elevii din școlile primare, gimnaziale și licee.

„Unul dintre ultimele ordine date de ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a fost acesta legat de posibilitatea ca primăriile să împartă școlilor măștile distribuite de către minister pentru persoanele vulnerabile și care nu au fost ridicate. Siguranța elevilor pe tot parcursul anului școlar este prioritară, în acest context al pandemiei Covid-19 și, de aceea, mă bucur că am reușit să împărțim aceste măști. În același timp, am investit anul acesta aproape 6 milioane de lei în reparații și achiziții de materiale sanitare și dezinfectanți, totul pentru ca școlile să fie pregătite de întoarcerea elevilor în bănci”, a transmis primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Măștile urmează să fie distribuite în școli de ISJ Timiș, în funcție de nevoi, potrivit Serviciului comunicare al Primăriei Timişoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

3 Comments
Crișan Valerica 10 septembrie 2021
Dacă mulți din cei care v-au  votat ar putea să le ia înapoi(voturile) sigur nu ați :mai fi primar, nu ați făcut nimic concret, dezastru.....
victor 10 septembrie 2021
Dar asigurarea cu masti a personalului angajat in PMT cand se va face , aceasta obligatie (se face prin intermediul Serviciului Administrativ) se regaseste in actul emis inca din anul 2020. Acesta este emis de Serviciul RU  cu nr. 11999/02.06.2020 si aprobat de Primar , iar in art.32 se stabileste aceasta obligatie  .  Ca sa nu mai vorbim de conditiile prevazute in art. 20 (de asigurare a distantarii personalului in cadrul incaperilor (birourilor) unde isi desfasoara activitatea.
Costel 10 septembrie 2021
Domnule Fritz, până acum doar v-aţi lăudat că faceţi şi dregeţi, dar nu aţi realizat încă nimic notabil pentru Timişoara. Regret votul pe care vi l-am dat. Costel