Mașini căutate de autoritățile din Olanda și Germania, găsite de polițiștii de frontieră din vestul ţării

Mașini căutate de autoritățile din Olanda și Germania, găsite de polițiștii de frontieră din vestul ţării

Mașini căutate de autoritățile din Olanda și Germania, găsite de polițiștii de frontieră din vestul ţării

Două mașini, care valorează peste 64.000 de euro, căutate de autoritățile din Olanda și Germania au fost identificate de polițiști la intrarea în țară pe la punctele de fonrtieră Borș și Nădlac.

Marți, în Punctul de Trecere a Frontierei Borș, judeţul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, un român la volanul unui autoturism marca Mazda CX-5, înmatriculat în Germania.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Olanda, în urmă cu o săptămână, documentele de înmatriculare și plăcuțele fiind contrafăcute.

Bărbatul a declarat faptul că este şofer al unei firme de transport, neavând cunoștință că autoturismul este semnalat furat sau căutat de autorităţi.

Mașina, în valoare estimată de aproximativ 25.000 de euro, a fost confiscată, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Miercuri dimineața, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat un alt român de 28 de ani. Acesta se afla la volanul unui autoturism cu remorcă, ambele înmatriculate în România, iar pe remorcă transporta un autoturism marca BMW 640D xDrive, înmatriculat în Austria.

Pentru autoturismul tractat, șoferul a prezentat certificate de înmatriculare emise de autoritățile din Austria. La verificări, au existat suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor, motiv pentru care s-a procedat la efectuarea unor cercetări suplimentare în urma cărora s-a stabilit faptul că acestea sunt false.

CITEŞTE ŞI: Jaf în centrul Timișoarei. O femeie a rămas fără acte și bani

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

Autoturismul, în valoare estimată de 39.200 de euro, a fost confiscat, iar poliţiştii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire și fals material în înscrisuri oficiale, conform Mediafax.

Foto: Poliţia de Frontieră


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *