Jaf în centrul Timișoarei. O femeie a rămas fără acte și bani

Un turn cu 1.360 de plante va fi amplasat în Timișoara la deschiderea programului Capitală Culturală Europeană

Jaf în centrul Timișoarei. O femeie a rămas fără acte și bani.

Polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați de o femeie, în vârstă de 59 de ani, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 15, în timp ce se afla în Piața Victoriei din municipiul Timișoara, persoane necunoscute i-ar fi sustras portofelul, ce conținea acte personale și un card bancar, iar de pe cardul bancar i-ar fi fost extrasă o sumă de bani.

CITEȘTE ȘI: Investigații medicale la Timișoara. A doua opinie gratuită pentru probe de biopsie

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate în vederea recuperării prejudiciului, identificării autorilor și luării măsurilor legale care se impun.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Jaf în centrul Timișoarei. O femeie a rămas fără acte și bani

  1. Și eu am pățit la fel acum 4 ani, tot în centrul Timișoarei, am fost la poliție, ofit túl de acolo a spus că au mâinile legate, că îi cunosc pe infractori dar nu au ce sa le facă. Nu mi am mai recuperat nici acte și nici bani. După câteva luni am primit de la poliție un răspuns cu povesti de adormit copii.

  2. Acum 4 ani am pățit la fel tot în centrul Timișoarei. Mi-au furat portofelul și mi-au luat bani de pe card. Am fost la poliție dar nu au făcut nimic. Au spus că îi cunosc pe majoritatea infractorilor dar au mâinile legate. După câteva luni mi-au trimis ca răspuns, povesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *