Mașini avariate și o curte distrusă din cauza unui accident provocat de un butoi cu motorină, în vestul țării

accident santuhalm

Două autoturisme au fost avariate și curtea unei gospodării a fost distrusă, după ce un butoi plin cu motorină a căzut pe șosea dintr-o autoutilitară.  Accidentul a avut loc în localitatea hunedoreană Sântămăria Orlea.

CITEȘTE ȘI: Poluarea aerului în Timiș a alertat autoritățile județene

Un bărbat de 40 de ani, din județul Caraș Severin, nu a asigurgat corespunzător încărcătura din autoutilitara pe care o conducea, iar un butoi încărcat cu aproximativ 200 litri de motorină a căzut pe carosabil, rostogolindu-se pe sensul opus de mers.

Șoferul altei mașini, care circula spre Hațeg nu a putut evita impactul cu încărcătura căzută pe șosea, rezultând avarierea autoturismului și împrăștierea motorinei. Tot pe sensul de mers Petroșani – Hațeg circula și un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, care din cauza peliculei de motorină formată pe carosabil s-a răsturnat pe partea dreaptă a sensului de mers, în afara părții carosabile și a ajuns peste gard, în curtea unei gospodării. Tânărul a fost rănit”, au transmis reprezentanții Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara.

Angajații de la Întreținere drumuri au curațat partea carosabilă de combustilul rămas în urmă accidentului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *