Mașini avariate și o curte distrusă din cauza unui accident provocat de un butoi cu motorină, în vestul țării

Două autoturisme au fost avariate și curtea unei gospodării a fost distrusă, după ce un butoi plin cu motorină a căzut pe șosea dintr-o autoutilitară.  Accidentul a avut loc în localitatea hunedoreană Sântămăria Orlea.

CITEȘTE ȘI: Poluarea aerului în Timiș a alertat autoritățile județene

Un bărbat de 40 de ani, din județul Caraș Severin, nu a asigurgat corespunzător încărcătura din autoutilitara pe care o conducea, iar un butoi încărcat cu aproximativ 200 litri de motorină a căzut pe carosabil, rostogolindu-se pe sensul opus de mers.

Șoferul altei mașini, care circula spre Hațeg nu a putut evita impactul cu încărcătura căzută pe șosea, rezultând avarierea autoturismului și împrăștierea motorinei. Tot pe sensul de mers Petroșani – Hațeg circula și un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, care din cauza peliculei de motorină formată pe carosabil s-a răsturnat pe partea dreaptă a sensului de mers, în afara părții carosabile și a ajuns peste gard, în curtea unei gospodării. Tânărul a fost rănit”, au transmis reprezentanții Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara.

Angajații de la Întreținere drumuri au curațat partea carosabilă de combustilul rămas în urmă accidentului.

0 Comments

No Comment.