Mașină SMURD, implicată într-un accident rutier la Timișoara. O șoferiță și un bebeluș au ajuns la spital

accident ambulanta 3

O șoferiță și un bebeluș au ajuns la spital, joi, după ce au fost loviți de o mașină SMURD aflată în misiune. Aceasta transporta un pacient la spital și avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune, însă cu toate acestea, salvarea nu a fost observată de șoferiță.

Femeia, în vârstă de 28 de ani, ”circula dinspre Pasajul Jiul spre mall, iar la intersecția cu strada Gheorghe Lazăr nu a acordat prioritate de trecere unei ambulanțe aflate în misiune, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

În urma impactului, șoferița a fost rănită, fiind condusă la spital, împreună cu bebelușul, pentru investigații”, a declarat Ionuț Sârbu, purtător de cuvânt al Poliției Timiș. Nici o persoană din ambulanță nu a suferit răni, pacientul fiind preluat de o altă autoutilitară și transportat la spital.

”Ambulanța de tip SMURD se afla în misiune, deplasându-se la spital cu un pacient. La intersecția Căii Circumvalațiunii cu strada Gheorghe Lazăr, ambulanța a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o șoferiță în vârstă de 28 de ani, în mașina acesteia aflându-se și un bebeluș. Doamna care se afla la volan a suferit câteva zgârieturi fiind transportată la spital împreună cu bebelușul, pentru investigații”, a declarat Elena Megherea, purtător de cuvânt al ISU ”Banat” al Județului Timiș.

La locul accidentului au intervenit o autospecială cu descarcerare, una cu platformă și un echipaj al poliției. Urmează ca oamenii legii să demareze cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.

Foto: Facebook/Info Trafic jud. Timiș


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns