Mașină plină cu arme și muniție, oprită de polițiști

arme de vanatoare

Polițiștii le-au stricat planul unor hunedoreni care au plecat la vânătoare. Mașina în care se aflau aceștia a fost oprită în localitatea Bozeș, de lângă Geoagiu. În interior, oamenii legii au găsit patru arme letale și 30 de cartușe.

CITEȘTE ȘI: Alertă! Un cetăţean oferă un ghiul la schimb cu motorină, pe marginea şoselei, în Timiş

Autoturismul în care se aflau cei patru vânători a fost oprit în în timp ce aceștia se îndreptau spre comuna Balșa, din spusele oamenilor legii.

„Polițiștii din cadrul Poliţiei Stațiunii Geoagiu au oprit în trafic, pe DJ 705, în localitatea Bozeș, un autoturism care se deplasa în direcția comunei Balșa. În urma controlului, asupra unui dintre cei patru ocupanţi ai maşinii a fost găsită o armă letală de vânătoare, cu muniţia eferentă. În autoturism au mai fost identificate şi ridicate, în vederea cercetărilor, alte patru arme letale cu destinația vânătoare (toate fiind introduse în huse) și 30 de cartușe. Trei dintre bărbaţi au declarat că sunt membri vânători, însă doar unul dintre aceștia avea asupra sa permis de armă, carnet de membru vânător și permis de vânătoare permanent. Cei patru bărbaţi aflaţi în autoturism, cu vârste cuprinse între 35 şi 51 de ani, au fost conduşi la sediul subunității de poliţie în vederea efectuării de cercetări, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și braconaj cinegetic”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului  Hunedoara.

sursa: realitateadehunedoara.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *