Mașină lovită de Săgeata Albastră, în Timiș. Video

O mașină a fost lovităde tren pe strada Timișoarei din Lugoj. Șoferul, care avea cu el în autoturism și un copil, spune că semnalele de avertizare de la trecerea de nivel cu calea ferată nu au funcționat.

CITEȘTE ȘI: Un angajat a fost concediat după infiltrarea falșilor pacienți în spitalele din România

În urma impactului mașina a fost proiectată câțiva metri. Din fericire, pentru că șoferul apucase să treacă peste linii, lovitura a venit în partea din spate a autovehiculului, așa încât cei doi ocupanți ai acestuia au scăpat nevătămați.

Accident feroviar la Lugoj.Masina izbită in plin de Săgeata Albastra. https://lugojinfo.ro/eveniment/4821-soferul-se-afla-in-autoturism-cu-un-copil-masina-lovita-de-sageata-albastra-la-iesirea-din-lugoj-spre-timisoara

Publicată de Lugoj Info pe Marţi, 16 iulie 2019

De asemenea, mecanicul automotorului a franat cat a putut, astfel ca nici viteza nu a fost una mare. Barbatul care s-a aflat la volanul masinii a ramas fara permis de conducere. Trenul a suferit avarii minore si si-a continuat drumul cu cateva minute intarziere, notează lugojinfo.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Mașină lovită de Săgeata Albastră, în Timiș. Video

  1. OK! Semnalele nu au functionat. Un lucru grav. Dar nu trebuia oare sa se asigure acel sofer? Sa reduca viteza, sa se uite stinga-dreapta si apoi sa treaca. Mai ales ca avea si un copil la bord.

Lasă un răspuns