Mașină în flăcări, pe autostradă

O mașină a ars în totalitate pe Autostrada A3, iar autoritățile rutiere au deviat traficul pentru a putea permite pompierilor să intervină. Incendiul a izbucnit duminică după-amiază, la un autoturism aflat la ieșire de pe Autostrada A3, în județul Mureș.

Potrivit primelor informații, furnizate de ISU Mureș, focul s-a produs la  o mașină aflată la ieșire de pe autostrada A3, în apropiere de localitatea Chețani. Conform sursei citate, la fața locului au intervenit pompierii militari de la Punctul de lucru Luduș.

Mașina a ars în totalitate, însă în urma acestui incendiu nu au fost înregistrate victime.

 

„Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite, între timp incendiul a fost și lichidat. În acest moment, traficul se desfășoară fluent pe banda numărul 2. Banda de urgență și prima bandă sunt, pentru scurt timp, restricționate pentru a permite intervenția pompierilor. Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudență sporită în zonă, să păstreze distanța regulamentară între vehicule și să se asigure temeinic la schimbarea direcției de deplasare,” a declarat pentru Digi24 Alexandru Andronache, subinspector la Centrul Infotrafic.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns