Maşină de poliţie aflată în misiune, ajunsă în gardul unui imobil, în urma unui accident

Maşină de poliţie aflată în misiune, ajunsă în gardul unui imobil, în urma unui accident

Maşină de poliţie aflată în misiune, ajunsă în gardul unui imobil, în urma unui accident.

La data de 02 februarie, ora 09:30, Poliția Orașului Anioasa, a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că, un polițist din cadrul Poliţiei Oraşului Petrila, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa autospeciala de poliție, fiind în timpul serviciului, a fost implicat într-un eveniment rutier pe DN 66A, pe raza oraşului Aninoasa.

„În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii rutieri, s-a stabilit faptul că, polițistul fiind în timpul exercitarea atribuțiilor de serviciu, în timp ce se deplasa pe DN 66A, cu autospeciala de poliție în regim prioritar, având semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, pe direcţia Petrila-Vulcan, în momentul în care a ajuns la km 2+600 pe DN 66A, a efectuat manevra de depăşire a unui alt autoturism aflat în fața sa, condus de către un tânăr în vârstă de 25 de ani, din orașul Aninoasa, a efectuat manevra virajului la stânga, fără să a se asigura, moment în care a intrat în coliziune cu autospeciala de poliție.

În urma coliziunii, autospeciala de poliție a fost aruncată în gardul de plasă al unui imobil, rezultând avarierea ambelor autovehicule.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul acooltest, rezultatul fiind negativ.

CITEŞTE ŞI: OMV Petrom, profit record pe fondul scumpirii energiei și carburanților. Compania are ”la ciorap” 13 miliarde de lei cash

În cauză, polițiștii au sancționat tânărul în vârstă de 25 de ani cu sancţiune contravențională în valoare de 1305 lei și ca măsură complementară, reținerea permisului de conducere pe o perioadă de 90 de zile”, a transmis IPJ Hunedoara.

Imagine de arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *