Marșul Învierii a animat centrul Timișoarei

Marsul Invierii

Sute de creştini timişoreni de toate confesiunile au onorat şi în acest an invitaţia Asociației Evanghelistice și de Caritate „Isus Speranţa României” care, în colaborare cu Consiliul Local Timişoara și mai multe biserici din urbea de pe Bega, au organizat, după tradiţie, Marșul Învierii din a doua zi de Paşti.

Credincioşii aparţinând mai multor culte religioase s-au adunat în faţa Catedralei Mitropolitane, unde au înălţat rugăciuni înainte de a străbate, într-o procesiune de sărbătoare, centrul urbei.

În sunet de fanfară, alaiul purtând pancarte cu inscripţii pascale a pornit pe traseul Primărie – Palatul Administrativ – Parcul Rozelor, pentru un program de evanghelizare (program muzical pregătit de formaţiile din cadrul Bisericii Penticostale Elim, dar şi o cuvântare rostită, în calitate de vestitor al Evangheliei, de Samuel Tuţac).

Potrivit inițiatorilor, Marşul Învierii reprezintă „o acţiune cu caracter interconfesional, recunoscută atât pe plan naţional, cât şi internaţional, având drept scop proclamarea în mod public a Învierii Domnului nostru Isus Hristos”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns