Marius Craina infirmă zvonurile şi speculaţiile

Marius Craina (Pro România) nu a reușit să devină primarul Timișoarei, obținând un scor de 5,27 la sută, în timp ce partidul a scos puțin mai mult, respectiv 5,48. Totuși, reputatul medic timișorean  și-a câștigat dreptul de a face parte din Consiliul Local Timișoara, alătură de colega sa de partid Roxana Iliescu.

Au apărut, însă, speculații că Marius Craina se va retrage de pe lista consilierilor. Deputatul Adrian Pau, cordonator al Pro României Timiș,   a făcut o declarație interesantă, cu un final deschis oricăror posibilitățlor:

”Ne bucurăm că i-am oferit domnului profesor Marius Craina posibilitatea de a fi în slujba comunității și ar fi fost ideal dacă ar fi ajuns primarul Timișoarei. Totuși, câteodată, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”.

În ciuda tuturor speculațiilor, Marius Craina rămâne ferm pe poziție și infirmă zvonurile apărute: ”Nu mă voi retrage, voi rămâne consilier”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

3 Comments
nea fane 10 octombrie 2020
Inainte de a fi la Pro.....sti care,la ce partid a ,,cuvantat"?
Pompi 2 octombrie 2020
Nu este mare lucru de capul lui ca medic dacă a vrut , vezi Doamne. să fie primar, iar acum se mulţumeşte să fie consilier. De ce a mai studiat medicina sau s'a convins că nu este în stare să profeseze ca medic ?