Marin Marian, antrenor la SCM USV Timișoara

Marin Marian, antrenor la SCM USV Timișoara

Marin Marian a semnat un contract cu echipa rugby SCM USV Timișoara și devine antrenorul Centrului de Juniori.

Tehnicianul care a mai lucrat la club și a condus formația U20 la titlul de campioană națională și-a propus un start lansat, cu acțiuni de selecție și cu antrenamente intense la echipa juniorilor U17, ce va relua meciurile oficiale în luna martie.

Marian este absolvent al Facultatii de Educatie Fizică și Sport din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca, specializarea Rugby, în anul 2004, și al Academiei Româna de Rugby – promoția 2012. Are un Master în Managementul activităților și organizatiilor de educatie fizică și sportive, în anul 2012, deține nivelul 1 de pregătire a antrenorilor în programul de formare al International Rugby World, în anul 2014.

De asemenea, Marin Marian a fost antrenor al echipelor naționale de juniori ale României (Under 17-Under 18, 2014-2016).

„Este o mare provocare, iar mie-mi plac provocările. Este foarte interesantă această categorie de vârstă, under 17, căci jucătorii sunt deja măricei. Ei mă cunosc în mare parte, căci am mai lucrat cu mulți dintre ei. Este foarte mult de lucrat, dar potențial există, găsim. Din acest motiv, munca de antrenor la copii și juniori este una titanică, dacă îi pot spune așa, dar și plăcută când ai rezultate și promovezi jucători la echipa de seniori sau la loturile naționale. Asta e bucuria noastră, a antrenorilor de juniori”, a declarat Marin Marian, antrenor Centrul de Juniori SCM USV Timișoara.

SCM Timișoara se află în Grupa Nord a Campionatului Național de juniori U17, unde a jucat un singur meci până acum, pierdut cu 60-0, în deplasare, cu CSS 2 Baia Mare.

CITEȘTE ȘI: Vitezoman amendat și lăsat fără permis. Conducea autoturismul cu 177 km/h!

Alb-violeții vor mai evolua în turul campionatului astfel:

· la 5 martie, în deplasare, cu LPS Focșani (restanță din etapa I)

· la 12 martie, cu LPS Suceava (la arena Gheorghe Rășcanu, restanță din etapa a III-a)

· la 19 martie, cu CSS Tecuci (la arena Gheorghe Rășcanu, restanță din etapa a V-a)

Antrenorul Marin Marian a mai precizat că va începe cât de curând „o campanie de selecție agresivă, în sensul pozitiv”, în școlile din Timișoara și împrejurimi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *