Marilen Pirtea iese la fileu

marilen pirtea 1

Marilen Pirtea şi-a intensificat campania de imagine. Rector al Universităţii de Vest şi, în acelaşi timp, deputat PNL, Pirtea pare să-şi dorească un salt în viaţa publică, judecând cel puţin după promovarea tot mai susţinută din ultima vreme.

Neîntrerupte comunicate de presă, poziţionări ori de câte ori e cazul, participări la diverse manifestări (inclusiv serbări câmpeneşti), turneu diplomatic în Asia şi, cireaşa de pe tort, acordarea titlului de Doctor Honoris Causa tenismanei Simona Halep, sunt acţiuni menite să crească notorietatea liderului liberal.

CITEȘTE ȘI: Un timişorean bate la uşa culturismului profesionist. Dacă se va impune la Cupa Mondială, Adrian Chelba va fi premiat de Arnold Schwarzenegger

În cazul din urmă, ţinta este clară: imaginea UVT şi, implicit, a rectorului este lipită de cea a unui personaj extrem de îndrăgit, Simona Halep, având de-a face cu o promovare prin alăturare, aşa cum este definită în comunicarea publică.

Sportivă româncă are o uriaşă cotă de simpatie, este apreciată şi de publicul tânăr şi deţine, în momentul de faţă, un capital de imagine fantastic, care se poate transfera şi asupra celor cărora i se alăturează.

Simona Halep nu prea are legătură cu mediul universitar timişorean, dar e foarte îndrăgită şi vinde bine.

Din aceastră perspectivă, UVT ar putea să-i facă Honoris Causa pe toţi cei care au priză la tineri: Christiano Ronaldo, Iphone X sau chiar Nicolae Robu, dacă e să ne luăm după numărul de like-uri.

Primarul Timişoarei a avut, deja, o reacţie şi şi-a anunţat rapid candidatura pentru un nou mandat, poate şi pentru a se securiza în cazul în care UVT mai acordă un titlu onorific.

De aceea, va fi foarte interesantă poziţia lui Robu în perioada următoare: îi va ridica o minge la fileu lui Marilen Pirtea, asemenea Simonei Halep, sau va răspunde cu un rever în cross, care să-l trimită pe rector în Asia?


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Marilen Pirtea iese la fileu

  1. Ihhhh !! parca este Celentano de la ,, Las Fierbinti,,…..ce fata are omul….numai de afis electoral nu !!…mi-ar placea analiza unui psiholog !!…exista multi absolventi ai UVT cu care se poate mandri …..dar…

  2. Nu vi se pare ca seamana cu Celentano din ,,Las Fierbinti,, ??…….mi-ar placea analiza unui psiholog despre acest zambet-ranjet…pe un afis al unui partid cu scop electoral…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *