Mariana Ionela Muntian a obţinut marele 10 de la BAC!

Mariana Ionela Muntian a obţinut marele 10 de la BAC!

În acest an, Colegiul Naţional „Traian Lalescu“ din Reșița a dat media 10 la Bacalaureat pe judeţ! Mariana Ionela Muntian a obţinut un 10 plin!

Şi la examenul maturităţii, Caraş-Severinul se află pe lista judeţelor care au şi medie de 10! Absolvenţii claselor a XII-a au stat cu sufletul la gură deoarece au fost afişate primele rezultate înainte de contestaţii, la examenul naţional de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie, la centrele de examen, precum şi pe site-ul Ministerului Educaţiei.

CITEȘTE ȘI: Timișul, printre județele fără nicio medie de 10 la BAC

Colegiul Naţional „Traian Lalescu“ se află în topul unităţilor de învăţământ cu singura medie de 10 la Bacalaureat, frumoasa performanţă fiind obţinută de Mariana Ionela Muntian de la profilul Mate-Info intensiv Engleză.

CITEȘTE ȘI: Ungaria și-a creat propria structură de învățământ în limba maghiară, în Transilvania

„Mă bucur pentru notele pe care le-am luat, dar cel mai important a fost să iau Bacalaureatul. Notele obţinute nu mă prea ajută în continuare, pentru că trebuie să susţin un examen de admitere la facultate. M-am gândit să dau la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca sau la Universitatea Babeş-Bolyai. Mi-au plăcut matematica şi informatica şi vreau să merg tot pe asta, să văd în continuare dacă îmi place. Dacă nu, mă voi orienta la altceva“, ne-a declarat Mariana Ionela Muntian, conform caon.ro.

Foto: caon.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Mariana Ionela Muntian a obţinut marele 10 de la BAC!

  1. absolventii de frunte pot merge la ‘ punctul de lucru’ din Resita a universitatii Babeş-Bolyai făurit pe infrastructura fostei universitati Eftimie Murgu. Resita in epoca de glorie avea doar un modest institut de subingineri parte a Politehnicii din Timisoara. Dpa Revolutie precum Harap Alb s-a transformat intr-o fabrica de diplome. Universitatea era condusa de nevasta politrucului Frunzaverde condamnat de DNA, institutie implicata in scandaluri de spaga, coruptie, trafic de influenta, agresiuni sexuale. Viitor de aur in valea Domanului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *