Maria Grapini: “Azi, încep zilele de protest împotriva vaccinării obligatorii!”

Maria Grapini: “Azi, încep zilele de protest împotriva vaccinării obligatorii!”

Maria Grapini este unul dintre puținii europarlamentari români care au rămas consecvenți principiilor enunțate anterior, pe marginea acestui controversat subiect și, în consecință, nu a votat Regulamentul Certificatului Digital privind Covid-19!

Mai mult, în toate luările sale de cuvânt, din plenul PE și nu numai, eurodeputatul timișorean s-a poziționat ferm împotriva discriminării cetățenilor, în contextul în care Regulamentul Certificatului Digital privind Covid-19 facilitează circulația doar persoanelor vaccinate.

De asemenea, Maria Grapini a tras numeroase semnale de alarmă, prin mesaje publice și întrebări scrise adresate Comisiei Europene, și în privința unor teme controversate precum vaccinarea copiilor împotriva Covid-19 sau tratamentul discriminatoriu al copiilor privind certificatele digitale, iar pe plan intern, a avertizat asupra eșecului campaniei de vaccinare dar și a folosirii de către guvernanți a unor stimulente materiale pentru a-i convinge pe români să se vaccineze.

CITEȘTE ȘI: Carantină în România, în valul patru? Arafat vine cu cel mai așteptat răspuns

În condițiile în care, la nivel național, încep protestele împotriva vaccinării obligatorii și, implicit, a presiunilor făcute de guvernanți/angajatori la adresa persoanelor nevaccinate, în calitatea sa de europarlamentar, Maria Grapini, și-a arătat solidaritatea față de toți cetățenii care luptă pentru respectarea drepturilor lor.

Maria Grapini începe protestele împotriva vaccinării obligatorii

“Azi, încep zilele de protest împotriva vaccinării obligatorii!

În calitate de europarlamentar ales să reprezinte cetățenii României în Parlamentul European, mă solidarizez cu toți cetățenii care luptă pentru respectarea drepturilor lor! Nu pot accepta dictatura, într-o democrație pentru care s-a luptat și pentru care au murit oameni în Revoluția din 1989!

Rog cetățenii care sunt obligați să se vaccineze să-mi trimită petiția pe adresa oficială,  [email protected].

Dragi români, nu lăsați să vi se încalce drepturile, cu niciun preț!”, a precizat joi, într-un comunicat transmis redacției, europarlamentarul timișorean Maria Grapini.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

11 Comments
Maria 6 august 2021
Bravo Maria,pacat ca nu ai suporteri.
Șireturile haBarniste 6 august 2021
Cu lighioanele astea useristo-liberalo-udemeriste avem asigurat biletul spre falimentul României. Încă nu se știe dacă sandalele lui guru Barna au sau n-au șireturi și până nu se va dezlega acest mister va trebui să stăm pe loc. Cât despre Grapini, doamna dă clasă martafoilor curcubeisti din politica românească.
DR. Rus 6 august 2021
AR TREBUI TOTI SA NE OPUNEM
sisi 6 august 2021
Cucoana a avut iar un puseu de "inteligenta". Trebuie sa fim tampiti sa te lasam sa te vaccinezi cucoana, daca te inmultesti fara numar ? bleahhh
un USR-ist 6 august 2021
Vaai, idoata vorbește din nou !
Dezamagit total 6 august 2021
Este doar o picatura de apa. O lacrima amara intr-un ocean. De ce numai Maria Grapini se opune ? Ati vazut ce fac parlamentarii din Italia? Protesteaza in plina sedinta de guvern. La Romanistan asa ceva nu ai sa vezi. Suntem prea lasi, prea slugarnici. Asa am fost de secole. Niste lingai serviabili, pupincuristi. Numai ca sa nu se incrunte U.E. la noi facem orice.doar doar ajungem si noi in Schengen. Cu riscurile nimicirii unor generatii. Viktor Orban al Ungariei a demonstrat ca e trup si suflet pentru Normalitate, pentru popor. Romanii dau din gura si de facut ....nimic, baga capul in nisip. Rusine . Cum as putea renunta la cetatenia romana ? Dar rapid?