Maria Grapini: “Azi, încep zilele de protest împotriva vaccinării obligatorii!”

Maria Grapini: “Azi, încep zilele de protest împotriva vaccinării obligatorii!”

Maria Grapini este unul dintre puținii europarlamentari români care au rămas consecvenți principiilor enunțate anterior, pe marginea acestui controversat subiect și, în consecință, nu a votat Regulamentul Certificatului Digital privind Covid-19!

Mai mult, în toate luările sale de cuvânt, din plenul PE și nu numai, eurodeputatul timișorean s-a poziționat ferm împotriva discriminării cetățenilor, în contextul în care Regulamentul Certificatului Digital privind Covid-19 facilitează circulația doar persoanelor vaccinate.

De asemenea, Maria Grapini a tras numeroase semnale de alarmă, prin mesaje publice și întrebări scrise adresate Comisiei Europene, și în privința unor teme controversate precum vaccinarea copiilor împotriva Covid-19 sau tratamentul discriminatoriu al copiilor privind certificatele digitale, iar pe plan intern, a avertizat asupra eșecului campaniei de vaccinare dar și a folosirii de către guvernanți a unor stimulente materiale pentru a-i convinge pe români să se vaccineze.

CITEȘTE ȘI: Carantină în România, în valul patru? Arafat vine cu cel mai așteptat răspuns

În condițiile în care, la nivel național, încep protestele împotriva vaccinării obligatorii și, implicit, a presiunilor făcute de guvernanți/angajatori la adresa persoanelor nevaccinate, în calitatea sa de europarlamentar, Maria Grapini, și-a arătat solidaritatea față de toți cetățenii care luptă pentru respectarea drepturilor lor.

Maria Grapini începe protestele împotriva vaccinării obligatorii

“Azi, încep zilele de protest împotriva vaccinării obligatorii!

În calitate de europarlamentar ales să reprezinte cetățenii României în Parlamentul European, mă solidarizez cu toți cetățenii care luptă pentru respectarea drepturilor lor! Nu pot accepta dictatura, într-o democrație pentru care s-a luptat și pentru care au murit oameni în Revoluția din 1989!

Rog cetățenii care sunt obligați să se vaccineze să-mi trimită petiția pe adresa oficială,  [email protected].

Dragi români, nu lăsați să vi se încalce drepturile, cu niciun preț!”, a precizat joi, într-un comunicat transmis redacției, europarlamentarul timișorean Maria Grapini.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

11 thoughts on “Maria Grapini: “Azi, încep zilele de protest împotriva vaccinării obligatorii!”

 1. Este doar o picatura de apa. O lacrima amara intr-un ocean. De ce numai Maria Grapini se opune ? Ati vazut ce fac parlamentarii din Italia? Protesteaza in plina sedinta de guvern. La Romanistan asa ceva nu ai sa vezi. Suntem prea lasi, prea slugarnici. Asa am fost de secole. Niste lingai serviabili, pupincuristi. Numai ca sa nu se incrunte U.E. la noi facem orice.doar doar ajungem si noi in Schengen. Cu riscurile nimicirii unor generatii. Viktor Orban al Ungariei a demonstrat ca e trup si suflet pentru Normalitate, pentru popor. Romanii dau din gura si de facut ….nimic, baga capul in nisip. Rusine . Cum as putea renunta la cetatenia romana ? Dar rapid? 

  1. Dar nu te tine nimeni cu forta in „Romanistan”. Ia-o pe grapini de manutza si mergeti la idolii vostri, in Rusia, unde e vaccinarea anti covid obligatorie pentru anumite categorii, sau in ungaria lui orban, unde iarasi e obligatorie. 

   1. Alex tu esti doar un exemplu concret de ce merg lucrurile cum merg in Romania. Cu o astfel de gandire nimic nu se schimba. Stai linistit obligativitatea vaccinarii apare si in Romania. Atunci sa vedem care, unde fuge…?

    1. Nu te teme, la noi n-o sa die vaccinare obligatorie. Ar scoade in strada hoarde de romani prosti si needucati, si le e frica de asta, pentru ca ar duce haur la 50%. 
     oricum, sper ca astia care-s impotriva vaccinului pt ca asa au citit ei in comentarii pe fb nu mai calca veci pururi prin spitale cand mai au cate o problema. Pentru ca vor fi tratati de aceeasi doctori care recomanda si vaccinarea anti covid. Si sper ca nu au oamenii astia asa minte de gaina incat sa spuna: la rinichi da, accept ca stii mai multe decat mine, dar la covid eu sunt mai bine informat…

 2. Cucoana a avut iar un puseu de „inteligenta”. Trebuie sa fim tampiti sa te lasam sa te vaccinezi cucoana, daca te inmultesti fara numar ? bleahhh

  1. Precum SCLAVAGIREA românilor de către Multinationale, plătiți fiind SUB minimul pe economie, pe lingă că sunt exploatați și în Weekend., ca nicăieri prin Europa unde magazinele sunt prin lege închise, tocmai ptr A le garanta o zi de odihnă pe săptamina, tuturor angajatilor. Totul DIN LIPSA UNOR SINDICATE REALE, nu ca cele din Ro, capusate de securiști în slujba guvernanților și interese de grup restrins.
   Mai vreți subiecte de impact larg? SCLAVAGIREA Diasporezi lor de către fabricile de carne din Germania, plătiți mizerabil, mult sub JUMĂTATE față de nemții lor. Deși muncesc și ore suplimentare.
   De astea ar trebui sa se ocupe Grapini! La fel și G. Simion. 

 3. Cu lighioanele astea useristo-liberalo-udemeriste avem asigurat biletul spre falimentul României. Încă nu se știe dacă sandalele lui guru Barna au sau n-au șireturi și până nu se va dezlega acest mister va trebui să stăm pe loc. Cât despre Grapini, doamna dă clasă martafoilor curcubeisti din politica românească. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *