Maria Ciobanu, internată în spital, în SUA, cu probleme de sănătate

Maria Ciobanu are grave probleme de sănătate, de aceea membrii familiei au decis să o trateze în Statele Unite, în Los Angeles, unde se află locuiește fiica sa.

Maria Ciobanu a acuzat o stare de rău și a fost transportată de urgență la spital. Artista trebuie să respecte mai multe interdicții, printre care și faptul că nu mai poate zbura cu avionul pentru o perioadă mai lungă de timp, fiind nevoită să evite, pe când posibil, condițiile care ar putea duce la repetarea accidentului vascular din vară, când și-a pierdut temporar memoria.

«Maria Ciobanu este bolnava si, in ultimul an, starea sa de sănătate s-a agravat, spre disperarea celor din familie. Are stări acute de oboseala, dureri de cap și nu prea poate sa mai stea in picioare mai mult de 20 de minute! In plus, are probleme cu inima, ceea ce duce uneori la o respirație greoaie si palpitații.

De aceea, familia a preferat sa o trimită în America, la fiica sa, si la doctorul de la Los Angeles, care o tratează de un an si jumatate. In momentul in care a vazut-o, medicul i-a administrat rapid un tratament, i-a făcut analizelele si i-a explicat ca nu mai are voie sa facă, timp de patru-cinci luni de acum înainte — niciun zbor cu avionul pana în tara, pentru ca situația in care se afla nu ii permite.

Mai rău, poate avea consecințe îngrozitoare, poate asemănătoare cu accidentul vascular din vara, atunci când si-a pierdut temporar memoria”, a relatat, pentru wowbiz.ro, o prietenă a cântăreței de muzică populară, conform 3dots.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns