Mare festival lângă Timişoara. GALERIE FOTO

checeres 2

A fost mare sărbătoare la Chevereşu Mare, la sfârşitul acestei săptămâni, când au fost programate două acţiuni de impact: Festivalul judeţean de folclor „Viorica Ghercea” şi ruga din localitate.
cheveres 1
Pe scenă au urcat numeroase formaţii şi solişti de populară, precum ansamblurile folclorice din Buziaş (Izvoraşul), Giroc (Ghiocelul), ansamblul din Chevereşu Mare, Virtuozii Banatului, Tiberiu Ceia, Nicu Novac, Adrian Stanca, Dumitru Teleagă, Ion Dragomir (Papu), Cornelia Lupulescu, Bogdan Firu, Carmen Ienci şi formaţia condusă de Cristi Inchescu, Oana şi Raluca Stanca, Ramona Torzan, Keba&Bandai, dar şi mentalistul Lorenzo, care a fermecat asistenţa.
cheveres 3
Cei mici au avut parte şi ei de clipe de bucurie, fiind amenjat un parc de distracţii cu numeroase jocuri.
cheveres 4
„Mă bucur că am putut organiza aceste manifestări, care îi apropie mai mult pe oameni, îi fac să se simtă bine împreună şi să-şi amintească mereu de Chevereşu Mare. De fapt, acesta este şi farmecul spaţiului rural, cu tradiţiile, obiceiurile şi bucuriile pe care trebuie să le ducem împreună mai departe”, a declarat primarul Marcel Muia.
cheveres
Născută la Chevereşu Mare, Viorica Ghercea a fost una dintre solistele de frunte ale muzicii populare bănăţene, care a murit în 1975, la doar 27 de ani, în urma unui tragic accident de maşină.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns