Marcel Vela, moment special cu ocazia vizitei la granița de Vest

vela 2

Ministrul de Interne, Marcel Vela, s-a aflat în inspecție la granița cu Serbia și a profitat de ocazie ca să treacă, în județul natal, Caraș-Severin, pentru a depune o coroană de flori la mormântul unei preotese!

Astăzi, Vela a fost la Măureni, la mormântul asistentei și preotesei din comună. Femeia a murit zilele trecute, fiind acuzată o culpă medicală. După ce i s-a făcut testul de coronavirus, s-a stabilit că femeia nu era infectată.

Anita Radics, fiica asistentei și preotesei Corina Radics, a scris pe Facebook despre vizita neașteptată a lui Marcel Vela. ”În numele familiei mele și al întregii comunități de la Măureni, doresc să adresez un călduros cuvânt de mulțumire domnului Ministru de Interne, Ion Marcel Vela, pentru omagiul pe care l-a adus la mormântul mamei, preotesei, asistentei medicale și al prietenei noastre, pentru îmbărbătare și pentru încredințarea că adevărul va fi aflat! Îi mulțumim pentru efort și pentru dorința de a ne întâlni și de a se interesa de starea familiei și a comunității, în urma acestei pierderi! Doresc să precizez, pentru toți prietenii noștri, că această vizită a domnului Ministru nu a fost programată și că nu are nicio conotație politică ci, mai întâi de toate, dumnealui a venit, iar noi l-am primit ca Om.”, a scris fiica preotesei.

 

stiripesurse


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *