Maraton! Echipe mobile pentru vaccinare, în licee și în zonele rurale din Timiș

Mobilizare impresionantă în ajutorul României. UE, OMS, Republica Moldova și Ungaria ajută țara noastră, ajunsă în stare critică

Echipele mobile de la Spitalul Militar din Timișoara și de la centrele de vaccinare ajung și în această săptămână în mai multe sate din județ, dar și în liceele din Lugoj.

În perioada 22-26 iunie, echipele de vaccinare de la Spitalul Militar vor merge în mai multe localități din zona rurală a județului să imunizeze cu ser Johnson&Johnson persoanele care nu au un centru de vaccinare în apropiere sau au probleme de deplasare. În plus, vor fi vaccinați cu a doua doză de ser Pfizer și elevii de peste 16 ani de la liceele din județ. Miercuri, 23 iunie, echipele mobile de vaccinare ajung și în Lugoj, la Liceul Tehnologic “Valeriu Braniște”, Liceul Tehnologic “Aurel Vlaicu”, Liceul Teoretic “Iulia Hasdeu”, dar și la Liceul Tehnologic “Traian Grozăvescu” din Nădrag.

La sfârșit de săptămână, în 26 și 27 iunie, în județul Timiș se va desfășura maratonul de vaccinare în mediul rural ”10 pentru sănătate”. Echipe mobile de vaccinare se vor deplasa simultan în 10 sate din județul Timiș pentru a administra celor care doresc ser Pfizer sau Johnson&Johnson. Acțiunea se va derula în intervalul orar 10-18. Cele zece echipe mobile de vaccinare sunt compuse din echipele mobile de vaccinare arondate de la patru centre din Timișoara, două de la Spitalul Militar, o echipă mobilă a centrului de vaccinare din Lugoj și trei echipe mobile de voluntari.

 

redesteptarea.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *