Mămicile din Arad ies în stradă împotriva sistemului medical

Scrisoarea cutremurătoare scrisă de arădeanca Cristina Rusu, mama care a evadat efectiv din „lagărul de exterminare” la ora 4 dimineața de la Secția de boli infecțioase copii, a creat un adevărat tsunami de comentarii în mediul online, iar mai multe alte mămici doresc să o sprijine în acest demers.

Curajul Cristinei le-a molipsit și pe alte mămici aflate în aceeași situație.

„Vreau să mă alătur Cristinei în această luptă împotriva sistemului medical din Arad. Nu este posibil să fie astfel tratați copii noștri. Fiul meu a fost internat ca fiind suspect de meningită și dacă nu era Cristina acolo nu știu ce se întâmpla cu el. Îi mulțumesc și cred că trebuie să o ajutpm și să ne ajutăm ca să se schimbe ceva în bine” (Katy, o mamă din Arad)

Mâine seară în jurul ore 17.30,mai multe mămici vor ieși pe trotuarul din fața Spitalului Județean Arad pentru a-și spune nemulțumirile în fața reprezentanților presei și nu numai. Anunțul a fost postat pe Facebook de Cristina Rusu și îl puteți vedea mai jos:

„Maine, ora 17.30, pe trotuarul din fata Spitalului judetean, in afara curtii, ca sa fim in spatiu public, vis-a-vis de Pit stop, ne vedem toate cele care am trait experiente traumatizante in spitalele de copii din Arad: Pedi1, Pedi2, Infectioase, NPI sau alte sectii. Cu cat vom fi mai multe, cu atat vom avea sanse mai mari sa schimbam ceva. Mi-ati scris cateva sute,va implor veniti sa va spuneti povestea! Nu va mai lasati calcate in picioare voi si copilasii vostri! NU VA FI UN PROTEST, CI O INTALNIRE CU PRESA, UNDE SA NE SPUNEM TOATE NEMULTUMIRILE! Consiliul judetean a pornit o ancheta in urma scrisorii mele, deci acum e momentul sa facem ceva!” (Cristina Rusu)

Sursa text şi foto: specialarad.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns