Mame bătute și amenințate cu toporul de copii, în două localități din vestul țării

violenta 4

Potrivit datelor furnizate de poliție, se poate constata că actele de violență în familie par să rămână un trend în societatea românească. În ultimii ani, problema violenței s-a extins și la ceilalți membri ai familiei, tot mai mulți copii dedându-se unor fapte antisociale împotriva părinților lor.

CITEȘTE ȘI: A fost stabilită identitatea victimelor accidentului de pe autostradă. Cauza tragediei

În acest weekend, de exemplu, două astfel de întâmplări nefericite au avut loc în județul Arad. Oamenii legii au fost sesizați de o femeie de 41 de ani din localitatea Pleșcuța, despre faptul că, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu soțul acesteia și fiul lor de 21 de ani, cel din urmă, pe fondul consumului de alcool, a devenit violent atunci când a fost rugat să reducă volumul muzicii. Tânărul ar fi luat un topor dintr-o anexă cu care și-ar fi amenințat mama cu moartea. Polițiștii au emis pe numele acestuia un ordin de protecție provizoriu pentru cinci zile, fiind cercetat penal pentru violență în familie și amenințare.

O altă femeie, în vârstă de 59 de ani, din Ineu, a reclamat la poliție faptul că fiul acesteia, de 39 de ani, pe fondul consumului de alcool, s-a dus la ea acasă și a agresat-o fizic, lovind-o cu pumnii în zona pieptului și a feței. Și acesta a primit ordin de protecție provizoriu, fiind, de asemenea, cercetat penal pentru violență în familie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.