„Majorații” nu s-au înghesuit la ziua lor

Cu un program promițător și bine executat de formațiile de tineret care au apărut pe scena din grădina de vară „Capitol”, ziua dedicată tinerilor care împlinesc vârsta de 18 ani în acest an nu a atras foarte mulți spectatori.

„Ziua Majoraților” s-a dorit un eveniment de anvergură, care să pună bazele unei tradiții, dar a primit un puternic iz electoral din cauza perioadei în care s-a desfășurat. Din start, cuvântul „majorați”, utilizat de organizatori pentru a desemna persoanele care împlinesc vârsta majoratului, nu există în limba română cu acest sens.

Chiar și trecând peste acest aspect, centrul Timișoarei a fost plin de tineri sâmbătă, dar aceștia aveau cu totul alte preocupări în afara spectacolului de la „Capitol”, printre opțiuni aflându-se statul la terase și plimbatul pur și simplu. Restul „majoraților” rupeau, probabil, scările de la mall-uri sau foloseau intensiv computerele și telefoanele din dotare. Păcat de efort, dar zicala „dragoste cu sila nu se poate” nu-și putea găsi o ilustrare mai potrivită…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns