Majorat cu zeci de petrecăreți, întrerupt de polițiștii din Caraș-Severin. Au fost aplicate amenzi usturătoare

petrecere 3

O petrecere de majorat la care participau zeci de persoane a fost întreruptă, sâmbătă, de polițiștii din Caransebeș – județul Caraș-Severin.

Potrivit unui comunicat al IPJ Caraș-Severin, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș și Secția 2 Poliție Rurală s-au sesizat din oficiu cu privire la organizarea unui eveniment privat (majorat), la locuința unui bărbat din comuna Teregova.

La adresa respectivă au fost identificate 23 de persoane, față de care s-a luat măsura sancționării contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020.

Organizatorul evenimentului a fost sancționat cu amendă de 3.000 de lei, în total fiind aplicate 23 sancţiuni contravenţionale în valoare de 11.000 de lei.

Evenimentul privat a fost întrerupt, iar participanții au părăsit locația.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în intervalul orar 21.00-00.00, la unități de alimentație publică de pe raza municipiului  Caransebeș, au fost identificate alte 18 persoane care nu respectau regulile de distanțare socială și protecție personală, fiind   sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 5.000 de lei.

”Reamintim cetățenilor că având în vedere evoluția situației epidemiologice din România, în conformitate cu legislația în vigoare, în această perioadă nu este permisă organizarea de evenimente private.

Vă rugăm să purtați masca de protecție, să păstrați distanța de siguranță și să respectați toate măsurile luate de autorități pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.

Suntem la datorie pentru siguranța cetățenilor și vom aplica in continuare legea, în toate situațiile în care se impune luarea măsurilor legale”, se mai precizează în comunicatul IPJ Caraș-Severin.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Majorat cu zeci de petrecăreți, întrerupt de polițiștii din Caraș-Severin. Au fost aplicate amenzi usturătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *